Quantic Dream се носят на вълната на успеха след излизането

...
Quantic Dream се носят на вълната на успеха след излизането
Коментари Харесай

Beyond: Two Souls с 2.8 милиона продадени копия

Quantic Dream се носят на вълната на триумфа след излизането на Detroit: Become Human, само че по пътя на този триумф стои с изключение на доста труд и експериментиране на разнообразни решения, които могат да се видят и в миналата игра на студиото, а точно Beyond: Two Souls, свръхестественото премеждие, излязло за PlayStation 3 преди пет години, а след това и за PS4.
Играта, разказваща за живота на млада жена и нейния паранормален сателит, може и да не се одобри толкоз добре, колкото Heavy Rain или Detroit: Become Human, само че несъмнено притегли вниманието на мнозина, не и без помощта на огромните си звезди – Елън Пейдж и Уилям Дефо. Какъв е същинския триумф на интерактивното развлечение може да съдим от Гиьом дьо Фондамие, създател и изпълнителен шеф на френското студио. Тези дни той обнови профила си в LinkedIn с прибавянето на информацията, че Beyond се е продала в 2.8 милиона копия по целия свят.

Какви са обаче съответните числа по конзоли? Известно е, че до края на 2015 играта се е продала в размер от два милиона копия за PS3, което оставя за PS4 800 000 бройки, което не звучи по никакъв начин зле за игра на пет години.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР