Quantic Dream ни разкриват още от света на Detrot: Become

...
Quantic Dream ни разкриват още от света на Detrot: Become
Коментари Харесай

Quantic Dream публикува останалите серии към краткия филм по Detroit: Become Human

Quantic Dream ни разкриват още от света на Detrot: Become Human със стилни краткометражни филми.
По-рано тази седмица, Дейвид Кейдж ни показаха отлично направено видео, част от трилогия, която цели да ни приготви за днешната премиера на играта. Видеото, озаглавено Kamski, беше много завладяващо предвид на това, че показаният млад визионер-предприемач, концепциите му за бъдещето и сравнението със сегашната картина на сегашното с всепроникващия изкуствен интелект и навлизането в обществената сфера на млади, почтено безскрупулни сходни визионери, решили да оформят бъдещето съгласно своите си разбирания са действителност. „Неизбежно е“, както декларира Камски.

Следващите два видеоклипа носят имена Chloe и Hold On.

Първият от тях ни среща с андроид на име Клоуи. Това, което е характерно за нея е, че е първия хуманоиден робот, минал теста на Тюринг. Андроидът е изцяло себеосъзната машина – нещо, за благополучие или не, сме в действителност много надалеч към момента. Клоуи осъзнава себе си и света към нея изцяло реалистично и осъзнава разликата сред нея и основателите ѝ: неналичието на душа.



Второто видео – Hold On – ни демонстрира негър хуманоид, който пее ария, призоваваща за самообладание – кой и защо, може би отговорът дават неговите сродници – хуманоиди, които се появяват на назад във времето. Придаващо алюзията за плебей, пеещ ария за освобождението в някоя ферма от американския юг на прага на Гражданската война в Съединени американски щати, разбираме, че нещо се задава.



И двете видеа, изключително второто, ни показва умопомрачителната технология, употребена в Detroit: Become Human и невероятното достижение на програмистите и художниците в Quantic Dream.

Освен със своята визия, играта ще притегли с историята си и геймплея, в който акцент ще е необикновено комплицираното софтуерно дърво на изборите, играещи централна роля в играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР