Quantic Dream ни представя в ново видео към Detroit: Become

...
Quantic Dream ни представя в ново видео към Detroit: Become
Коментари Харесай

Quantic Dream представя света на Detroit: Become Human в кратки филми към играта

Quantic Dream ни показва в ново видео към Detroit: Become Human една плашеща, само че все по-реалистична картина на недалечното бъдеще на цивилизацията ни.
Броени дни остават до излизането на Detroit: Become Human, ексклузивът за PlayStation 4, който ще сблъска андроиди с човешки същества при започване на борбата сред човек и машина.

Тази седмица, основателите на играта разгласиха първото от идните четири анимирани къси кино лентата, които ни среща със света на Detroit: Become Human. То се назовава Kamski и ни показва Илайджа Камски, индивидът дал старта на андроидната гражданска война. Камски е млад разработчик и визионер, който основава в Детройт първия андроид. В неподготвено изявление той дава отговор на значими въпроси по отношение на връзката човек-робот и въздействието на това взаимоотношение – за невижданата безработица от съвсем 30%, породена от появяването на роботизираните чиновници, бойци, учени, а за какво не и както Камски вижда в бъдещето, „бъдещи политически лидери“. Той е уверен, че навлизането на андроидите в света ни е за положително. „Неизбежно е“ било, счита Камски. Макар и едно такова бъдеще в околните години да ни наподобява нереалистично в личния ни свят, то в действителност като че ли наподобява „неизбежно“ в близко бъдеще. Роботизирани коли, самостоятелни оръжия, стратегии, осъществяващи обслужване на клиенти и поддръжка, бизнес уредници, изцяло реалистично изглеждащи роботи, които „размишляват“ за смисъла на живота и притежаващи идентичност и поданство. Всичко това към този момент е действителност. Изглежда по този начин като че ли липсва само Камски, който да отприщи революцията, която ще изведе човешката цивилизация на напълно друго равнище или… ще я унищожи.

Играта излиза на 25.05.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР