Qatar TotalEnergies Open, втори кръгКоко Гоф – Каролин Гарсия 6-2

...
Qatar TotalEnergies Open, втори кръгКоко Гоф – Каролин Гарсия 6-2
Коментари Харесай

Гоф срещу Бадоса на осминафиналите в Доха



Qatar TotalEnergies Open, втори кръг

Коко Гоф – Каролин Гарсия 6-2 7-6(3)

Турнирът в Доха е изпълнен със звездни имена и е неизбежно бързо да се стигне до тежки дуели. Коко Гоф преодоля Каролин Гарсия с 6-2 7-6(3) и ѝ следва ново съществено предизвикателство – мач със международната №4 Паоло Бадоса.

Разликата във възрастта сред Гарсия и Гоф бе видна – до момента в който французойката бе по-мудна от нормално, младата ѝ съперничка се движеше превъзходно по игрището.

Проблемът за Гоф бе началният ѝ удар – девет двойни неточности и едвам 54% вкаран първи сервис направиха дуела по-оспорван от колкото трябваше да бъде поради представянето на двете в разиграванията.

Гоф и Бадоса ще се изправят една против друга за повторно в кариерите си, откакто испанката се наложи в Индиън Уелс преди година. Световната №4 се намира в прелестна форма и в Катар, откакто през днешния ден ѝ бяха нужни час и 10 минути, с цел да отстрани Клара Таусон с 6-1 6-2.

Барбора Крейчикова също продължава напред, откакто преодоля Магда Линет с 6-1 6-3. Партньорката на двойки на Гоф Джесика Пегула победи Кая Юван с 6-3 6-3, а Касаткина се класира за осминафиналите след травма на Жаклин Кристиан.

Световната №3 чака Остапенко или Анисимова в трети кръг.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР