Qatar ExxonMobil Open, четвъртфиналАртур Риндеркнеч – Денис Шаповалов 6-4 6-4Топ

...
Qatar ExxonMobil Open, четвъртфиналАртур Риндеркнеч – Денис Шаповалов 6-4 6-4Топ
Коментари Харесай

Риндеркнеч изненада топ поставения Шаповалов в Доха


Qatar ExxonMobil Open, четвъртфинал
Артур Риндеркнеч – Денис Шаповалов 6-4 6-4


Топ поставения в Доха Денис Шаповалов напусна конкуренцията изненадващо рано. След превъзходен старт и победа за по-малко от час в откриващия си мач, през днешния ден канадецът отстъпи на Артур Риндеркнеч на четвъртфиналите.

Вятърът бе значим фактор за развоя на срещата, като международният №12 по този начин и не съумя да влезе в темп и допускаше обилие от непредизвикани неточности.

Началният му удар също бе надалеч от най-хубавото си равнище, като 9-те двойни неточности способстваха към 23-те непредизвикани.

От другата страна на мрежата французинът сервираше добре и се възползва от грешките на противника си, с цел да запише нужните пробиви в срещата.

Единственият в първата част пристигна при 3-3, когато Шаповалов водеше с 40-0, само че позволи поврат и записа следващата си двойна неточност на брейкбола.

Вторият сет стартира с пробив след маратонски 10-минутен сервис гейм на Денис. Топ поставения имаше своите шансове при 3-4, когато поведе с 0-40 от посрещане, само че не се възползва и напуща шампионата.

На полуфиналите Риндеркнеч ще срещне Николоз Басилашвили или Мартон Фучович.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР