Qatar ExonnMobil Open, втори кръгРоберто Баутиста Агут – Анди Мъри

...
Qatar ExonnMobil Open, втори кръгРоберто Баутиста Агут – Анди Мъри
Коментари Харесай

Мъри взе само един гейм на Баутиста Агут


Qatar ExonnMobil Open, втори кръг
Роберто Баутиста Агут – Анди Мъри 6-0, 6-1


Анди Мъри стартира с огромни упоритости присъединяване си на АТР 250 шампионата в Доха, само че те бяха небрежно попарени. Бившият №1 взе единствено един гейм в мача си против Роберто Баутсита Агут от втория кръг на шампионата. Испанецът изцяло доминираше и в последна сметка завоюва с 6-0, 6-1 след единствено 68 минути на корта.

Световният №16 осъществя 5 от 6-те си благоприятни условия за пробив и завоюва впечатляващите 63% от точките при сервис на Мъри.

Шотландецът бе победил Таро Даниел в първия си мач, а упованията се подхранваха и от положителните изяви в Ротердам, само че през днешния ден не бе в положение да се опълчи на Баутиста Агут.

Мъри спря серията от седем следващи гейма на противника за 1-1 във втората част, само че очакванията за по-равностоен сет небрежно бяха унищожени.

За Баутиста Агут следва мач със сънародника му Алехандро Давидович Фокина, който в различен испано-британски конфликт в профил №5 Дан Еванс след 4-6, 7-5, 6-4.

Проблеми нямаше за Денис Шаповалов, който победи Алекс Молчан с 6-4, 6-0 след единствено 54 минути на корта. Следващият му противник е Артур Риндеркнеш, който в профил Александър Бублик с 6-7(5), 6-1, 6-4.

В останалите мачове:

Сону Куон – Мартон Фучович 3-6, 7-6(5), 3-6

Ботик ван де Зандсхулп – Марин Чилич 3-6, 5-7

Николоз Басилашвили – Елиас Имер 6-4, 7-5
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР