Qatar Airways обяви възобновяването на полетите си от София. Това

...
Qatar Airways обяви възобновяването на полетите си от София. Това
Коментари Харесай

Още една авиокомпания възобновява полетите си до София

Qatar Airways разгласи възобновяването на полетите си от София. Това е 100-ната по ред възобновена дестинация за самолетната компания. Полетите ще се обслужват от AirbusA320 с 12 трансформиращи се в кревати кресла в Бизнес класа и 120 икономична класа места.

Три седмични полета София-Доха с междинно кацане в Букурещ, започват от 16 октомври, след дълго чакано повдигане на възбраната за полетите от румънските управляващи.

С прибавянето на София и Букурещ, самолетната компания ще има възобновена мрежа от 100 дестинации и 700 полета седмично до шест континента. Националният транспортьор на Катар има съществени позиции на нашия пазар с постоянни полети по линията София –Доха към този момент 9 години (първият постоянен пътнически полет беше сбъднат на 14 септември 2011 г.).

“Щастливи сме да възстановим полетите си до София и да имаме опцията да посрещнем българските пътешественици още веднъж на борда на нашите аероплан. Пътуващите могат още веднъж да се насладят на несравнимо преживяване на борда и да доближат до 100 дестинации, които сега самолетната компания оперира през Най-доброто летище в Близкия Изток –Международно Летище Хамад. Qatar Airways не прекъсна полетите си по време на панденията по линиите, които позволяваха това. С над два милиона превозени пасажери, всички те нуждаещи се да се приберат при фамилиите си в извънредно несигурните последни месеци, самолетната компания е най-големият и най-опитният съгласно статистиките на Международната асоциация за въздушен транспорт авиопревозвач ", сподели мениджърът на QatarAirways за Югоизточна Европа, Ферит Аксун.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР