Qatar Airways беше обявена за Авиокомпания на годината“ от международната

...
Qatar Airways беше обявена за Авиокомпания на годината“ от международната
Коментари Харесай

За безпрецедентен 7-ми път: Qatar Airways стана „Авиокомпания на годината“

Qatar Airways беше оповестена за „ Авиокомпания на годината “ от интернационалната организация за рейтинг на въздушния превоз Skytrax за невиждан седми път. Титлата пристигна като самобитно самопризнание точно на 25-годишнината на самолетната компания, която се отбелязва тази година.
Прочетете още
На блестящо събитие в Лондон, водещата световна самолетна компания взе още три награди, в категории за най-хубава бизнес класа в света, най-хубав салон за хранене в бизнес класа в света и най-хубава самолетна компания в Близкия изток. Освен новата седма купата през 2022 година, Qatar Airways завоюва наградата за „ Авиокомпания на годината “ през 2011, 2012, 2015, 2017, 2019, 2021.

Престижните награди Skytrax за 2022 година са Оскарите на авиационната промишлеността и са си построили известност на пример за отлични достижения. Основното летище и център на Qatar Airways - интернационалното летище Хамад, също неотдавна бе определено за най-хубавото летище в света за 2022 година, като взе премията за втора поредна година. Това подсигурява, че пасажерите могат да се провиснал и да се насладят на полетите си, знаейки, че пътуват с най-хубавата самолетна компания в света през най-хубавото летище в света.

„ Ние в Qatar Airways не имаме вяра в компромисите и водещото ни в промишлеността потребителско преживяване продължава да бъде прието за най-хубавото в света поради превъзходството, което осигуряваме още веднъж и още веднъж във всеки един полет. Нашите уважаеми български клиенти могат да чакат незабравимо петзвездно преживяване, когато пътуват с Qatar Airways от София до света посредством нашата необятна мрежа и чакаме с неспокойствие да ги посрещнем на борда скоро “, сподели Росен Димитров, основният шеф „ Клиентско преживяване “ в Qatar Airways.

Премиум кабината на самолетната компания, включваща патентования Qsuite, беше определена за най-хубавата бизнес класа в света за шеста поредна година, до момента в който салонът Al Mourjan, предлагащ изкусително хранене а ла карт и бюфет, беше приет за изключителното си кулинарно съвършенство и беше награден като най-хубавият салон за хранене за бизнес класа в света. В по-нататъшно удостоверение на водещата си роля освен в световната авиация, само че и в мощно конкурентен район, Qatar Airways беше оповестена и за най-хубавата самолетна компания в Близкия изток - мощно удостоверение на нейната известност за отлични достижения, мощна световна мрежа, водеща световни партньорства и за това, че всяко пътническо пътешестване има допирна точка с интернационалното летище Хамад (HIA).

Главният изпълнителен шеф на Qatar Airways Group, Негово превъзходителство господин Акбар Ал Бейкър, сподели: „ Обявяването ни за най-хубава самолетна компания в света постоянно е било цел, откогато Qatar Airways беше основана, само че да я спечелиш за седми път и да вземеш три спомагателни награди е удостоверение за цялата упорита работа на нашите невероятни чиновници. Тяхната непрекъсната отдаденост и блян е да обезпечат на нашите пасажери допустимо най-хубавото преживяване, когато летят с Qatar Airways. Да спечелим тези награди в същата година, в която честваме нашата 25-та годишнина, е още по-възнаграждаващо и желая да благодаря откровено на всички наши пасажери, които гласоподаваха за нас. Вашата поддръжка ни води към все по-големи достижения всеки ден, ние ценим вашата преданост и се стремим да създадем мемоари за цялостен живот, когато летите с Qatar Airways. “

 „ Получаването на премията за най-хубава самолетна компания в света за 2022 година е огромно самопризнание за високите стандарти на Qatar Airways и самопризнание за упоритата работа и отдадеността на всеки член на личния състав на самолетната компания за угаждане на всички нужда на клиентите. Qatar Airways беше най-голямата самолетна компания, летяха поредно по време на пандемията от COVID-19, като мрежата им в никакъв случай не падаше под 30 дестинации и тази увереност беше ясно приета от клиентите с тази премия като Авиокомпания на 2022 година За Qatar Airways да реализира това най-високо отличие за седми времето е по едно и също време неповторимо и удивително достижение и ние ги поздравяваме за този триумф. “, сподели Едуард Плайстед от Skytrax.

Наградите, необятно известни като „ Оскарите на авиационната промишленост “, обгърнаха 12-те месеца от септември 2021 година до август 2022 година с над 14 милиона отговарящи на изискванията отзиви, преброени в резултатите, интервал, в който Qatar Airways усили световната си мрежа назад до над 150 дестинации. Авиокомпанията по-рано стана и първата световна самолетна компания, която получи оценката за сигурност на Skytrax COVID-19 през януари 2021 година



Пълният лист с награди, извоювани от Qatar Airways на World Airline Awards 2022 от Skytrax, са:
Авиокомпания на годинатаНай-добрата бизнес класа в светаНай-добрият салон за хранене в бизнес класа в светаНай-добрата самолетна компания в Близкия изток
Наградите на Skytrax World Airline Awards са самостоятелни и безпристрастни, въведени през 1999 година, с цел да обезпечат изследване на удовлетвореността на клиентите, което е в действителност световно. Пътуващите по целия свят гласоподават в най-голямото изследване на удовлетвореността на пасажерите в самолетните компании, с цел да дефинират спечелилите.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР