Q7 Max е ефективен почистващ робот на достъпна цена, удобен

...
Коментари Харесай

Roborock Q7 Max – „2-в-1” почистващ робот на промоция от Geelbuying


Q7 Max е ефикасен почистващ робот на налична цена, комфортен и удобен

Роботизираните прахосмукачки навлизат бързо в домовете. Те са комфортни, практични, функционални и най-важното – избавят ни от рутинните и постоянно досадни отговорности.

Ефективен и наличен като цена почистващ робот и неговия модернизиран вид Max+ предлага преференциално сега онлайн магазинът GeekBuying по случай 10-тата си годишнина. Това може да бъде идеалният ви асистент за дома, в случай че разполагате с стеснен бюджет – роботът-прахосмукача коства единствено €309 с ваучър за отстъпка NNNtechnewsQ7M, а неговият другар е на промоционална цена от €479 с ваучър NNNtechnewsQ7M2.

Q7 Max е устройство 2-в-1 – може да се употребява по едно и също време за изсъхнало и мокро разчистване

Roborock Q7 Max е почистващ робот от междинен клас, само че би трябвало да се означи, че този домакински апарат има характерности, които можем да открием в устройствата от по-висок клас. Моделът е стилен, с 350 мл контейнер за вода и панер за отпадък с огромен потенциал от 470 мл. Това е функционална „ две в едно ” прахосмукачка за изсъхнало и мокро разчистване по едно и също време.

Вграденият панер за прахуляк е задоволително огромен, с цел да не се постанова да го изпразвате постоянно. Важно е да отбележим, че за разлика от базовия модел, разновидността Roborock Q7 Max+ е оборудван с спомагателната приставка Auto-Empty Dock Pure – това устройство автоматизирано изпразва събрания прахуляк от кошчето, когато то се изпълни, с цел да ви спести време и старания.

Усъвършенстваният модел Q7 Max ще ви спести време и старания за изпразване на кошчето с прахуляк

Q7 Max е производително устройство, с много огромна за класа си всмукателна мощ от 4200Pa. Обикновено този индикатор при роботизираните прахосмукачки от междинен клас е сред 2000 до 4000 Pa. Така че може да очаквате дейно разчистване от Q7 Max.

Характерно за уредите на Roborok е способността им да почистват праха и да измиват мръсотията по едно и също време. При мокро разчистване електронната помпа поддържа няколко равнища на водния поток, които потребителят може да контролира според от вида на пода.

Q7 Max употребява LiSAR система за картографиране на помещението за разчистване и навигация

Освен това Q7 Max ползва непрекъснато 300G вибриращо налягане за по-голяма успеваемост, само че имайте поради, че роботът няма моп функционалност за килими, тъй че е добре да ги навиете, преди да включите функционалността за по едно и също време разчистване и миене.

Както може да се чака от един робот, разполага с прецизна LiDAR система, която картографира помещението и насочва ловко уреда по време на почистването, употребявайки набор от датчици, които разпознават всичко към, над и под прахосмукачката. Q7 Max засича стълби, мебели и стени, с цел да избегне конфликти.

Q7 Max+ се предлага в комплект с приставка за автоматизирано изпразване на кошчето с отпадък

За още по-голямо улеснение Roborock Q7 Max може да работи с персонализирани графици за разчистване на всяка стая. Те се изготвят елементарно благодарение на съпътстващото мобилно приложение. Можете да зададете, да вземем за пример, неразрешени за разчистване зони и всевъзможни други персонализации, за които се сетите.

Роботът е кадърен също да изобрази на смарт телефона ви 3D карта на вашия дом, дружно с всички мебели, които имате в близост, с цел да видите къде тъкмо се намира в даден миг. Нещо повече, Q7 Max реагира на гласови команди, в случай че е обвързван с Alexa, Гугъл Home или Siri.

Q7 Max контролира автоматизирано вибриращото налягане при разчистване според от вида на пода

В умозаключение, Roborock е основала един ефикасен почистващ робот от междинен клас, който има някои екстри, присъщи за устройствата над него, само че резервира ниска цена. Несъмнено, инвестицията в този робот ще ви избави от рутинни отговорности е ще ви обезпечи успокоение, че домът ви е постоянно усърдно измит.

Моделът е разполагаем за поръчки на цена от €309 с ваучър за отстъпка NNNtechnewsQ7M. По-усъвършенстваният вид се предлага за €479 с ваучър за отстъпка NNNtechnewsQ7M2. Промоцията на робота е във връзка 10-годишнината на GeekBuying, наред с доста други артикули, които онлайн магазинът предлага този месец с огромни отстъпки.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР