Пьотр Нестеров започна с убедителна победа в квалификациите на турнира

...
Пьотр Нестеров започна с убедителна победа в квалификациите на турнира
Коментари Харесай

Нестеров и Глушкова с победи в Тунис

Пьотр Нестеров стартира с безапелационна победа в квалификациите на шампионата по тенис на твърда настилка в Монастир (Тунис) с награден фонд 15 хиляди $.

19-годишният българин разгроми Сива Атуру от Индия с 6:0, 6:0. Във втория кръг на пресявките българинът ще играе против Александру Димитру от Румъния.

През тази седмица Нестеров доближи до полуфиналите на различен шампионат в Монастир.

Денислава Глушкова стартира безапелационно в шампионата за дами в Монастир с награден фонд 40 хиляди $.

Глушкова, която през днешния ден чества рожден ден, победи Вибхасре Гоуда от Индия с 6:0, 6:0 за 42 минути. Във втория кръг на квалификациите тя ще играе против Химари Сато от Япония.

Междувременно, първенецът на " Ориндж Боул " до 14 години Иван Иванов дебютира с победа при мъжете на шампионат по тенис в Манакор (Испания) с награден фонд 15 хиляди $.

Българинът, който взе участие с " уайлд кард " завоюва в първия кръг на квалификациите против Тео Нилсон от Швеция с 6:3, 6:3. Във втория кръг Иванов ще играе против номер 5 Доминик Келовски от Чехия.

Другият български представител Николай Неделчев, подложен под номер 2 в пресявките, надви над Маркос Пигуерас от Испания с 6:1, 6:4. Следващият противник на Неделчев ще бъде Тим Лоoсен от Германия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР