Пьотр Нестеров (ТК Черно море Елит, Варна) започна с убедителна

...
Пьотр Нестеров (ТК Черно море Елит, Варна) започна с убедителна
Коментари Харесай

Нестеров громи с 6:0, 6:2 в Парагвай, победи за Шаламанова и Глушкова в Тунис

Пьотр Нестеров (ТК " Черно море Елит ", Варна) стартира с безапелационна победа на шампионата за юноши от първа категория на ITF столицата на Парагвай - Асунсион. Нестеров, подложен под номер 5, разгроми с 6:0, 6:2 Джовани Бранчети от Аржентина. За място на четвъртфиналите Пьотр ще играе против номер 11 в схемата Йосумура Кокоро от Япония.

В шампионата по двойки Нестеров ще си партнира със Стефан Попович от Сърбия. Пьотр Нестеров взе участие на шампионата като част от тима на ITF до 18-годишна възраст. Това е следващото самопризнание за младите родни тенис гении. След този шампионат Нестеров ще вземе присъединяване на още два мощни шампионата в Бразилия (Порто Алегре и Крисиума).

Междувременно Даря Шаламанова (ТК " Дема ", София) и Денислава Глушкова (ТК " Дема ", София) се класираха за втория кръг на шампионата за девойки от второкласен на ITF в Тунис. Поставената под номер 6 Шаламанова направи поврат и победи с 0:6, 6:3, 6:1 Амелия Бисет от Англия. Глушкова пък отстрани с 6:2, 7:5 представителката на домакините Амал Гати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР