Пьотр Нестеров се класира за четвъртфиналите на сингъл на тенис

...
Пьотр Нестеров се класира за четвъртфиналите на сингъл на тенис
Коментари Харесай

Пьотр Нестеров и Янаки Милев се изправят един срещу друг на четъртфинал в Куршумлийска баня

Пьотр Нестеров се класира за четвъртфиналите на сингъл на тенис шампионата на червени кортове в Куршумлийска баня (Сърбия) с награден фонд 15 хиляди $. Поставеният под номер 7 в схемата Нестеров, навакса пасив от 2:4 гейма в решаващия трети сет и отстрани Виктор Йович (Сърбия) със 7:5, 2:6, 7:5 по-късно повече от три часа игра.

Така той ще срещне в спор за място на полуфиналите третия в схемата 3 Янаки Милев, който победи без проблеми Ерик Арутюнян от Беларус с 6:3, 6:4 за 88 минути, откакто направи три пробива в мача.

Габриел Донев отпадна във втория кръг след загуба от лидера в схемата Андрей Чепельов (Русия) с 4:6, 6:7(5) за 2:03 часа. Той позволи два пробива в първия сет, а втората част мина с доманация на сервиращите, само че Чепельов стигна до триумфа в тайбрека и затвори мача.

По-късно през днешния ден са четвъртфиналите на двойки. Нестеров и Милев, които са сложени под номер 1, излизат против представителите на домакините Алекса Писарич и Вук Радженович. Донев и Николас Буитраго (Колумбия), трети в схемата, ще играят против Якуб Катуч и Радован Михалик (Словакия).





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР