Пяната за бръснене в съдържанието си има определен активен вид

...
Пяната за бръснене в съдържанието си има определен активен вид
Коментари Харесай

За какво можем да използваме пяната за бръснене в домакинството?

Пяната за бръснене в наличието си има избран деен тип субстанции, емулгатори и почистващ вид съставки, както при произвеждането на сапун. Но също по този начин не е толкоз нападателна, както артикули за измиване на подове или плочки  в банята – въпреки всичко тя  е основана за нанасянето върху  кожата на човек. И по този начин, защо можем да използваме в семейството пяната за бръснене?

За почистването на килимите
Пяната за бръснене може да бъде пръв асистент на всяка стопанка! Ето по какъв начин!
Имаме я у дома и нормално я използваме за бръснене, само че пяната е добра също по този начин и за доста други неща! Можем да я използваме в цялата...
Прочети повече
Също по този начин става и за компактен текстил, направен от груби тъкани. Достатъчно е малко количество пяна да бъде нанесена и да я оставите до  изсъхването и. След това можете да употребявате прахосмукачка, с цел да премахнете остатъците. Между другото, пробвайте по този метод да да почиствате и интериора на вашата кола.

Предотвратява замъгляването на прозорците и огледалата в банята

Обичате ли да си вършиме горещи вани? Но по-късно стъклото на вратата на душ кабина или огледалото постоянно остава замъглено. Това е доста неприятно, тъй като е добре да го изчистите с краткотраен способ, с цел да предотвратите образуването на петна по стъклото, след което да го измиете. Вероятно рядко сме се замисляли, че елементарната пяна за бръснене може да помогне с това. Опитайте да я нанесете фино върху повърхността, след което да забършете със суха забрадка. Може по същия метод да почистите и  огледала.

Полиране на неръждаем вид стомана

Възстановете елементарно блясъка на уредите от неръждаема стомана без потребление на нападателни химикали. Избърсвайте ги с пяна за бръснене и чиста забрадка.
Хитри трикове за унищожаване на петна от грим и лак
Истинско предизвикателство може да бъде премахването на петна от грим, лак за нокти, декор дьо загар или червило. Но в случай че използваме някои т...
Прочети повече
Почистване на фурната

Ако постоянно почиствате вашата фурна от мръсотии по този метод, не са ви нужни корозивни домашен химикали. Опитайте да избършете с пяна за бръснене дъното и вътрешната част и стените на фурната.

Премахване на хромовата плака

Нанасяйте малко количество пяна за бръснене върху гъба и избършете хромираните повърхности на домашни кранове и душове. Този способ е ще ви бъде от изгода, в случай че би трябвало да премахнете варовика от тях.

Възстановете предходния искра на бижутата
Полезни препоръки за поддържане кожата на лицето благодарение на козметичната серия на Нивеа за мъже
Бръсненето е част от утринния тоалет на всеки мъж, само че от време на време се трансформира в нещо доста досадно – изключително в случай че бързаш за работа...
Прочети повече
Харесвате или не, даже благородните метали могат да потъмнеят с течение на времето. Особено в случай че сте привикнали да не сваляте вашите пръстени и гривни от ръцете си и ги носите непрестанно. За да могат още веднъж да заблестят вашите бижута, използвайте пяна за бръснене. Изсипете малко в ръката си и втрийте в бижутата.  

За разчистване на ръцете ви от мощни замърсявания

Например такива от лепило или багра. Сапунът и водата не постоянно ще ви  свършат работа. Но пяната за бръснене може да реши този проблем.

За смазване на скърцащи порти

В жилището  ни се случва да чуваме  ужасно досадните звуци на скърцането на вратите от време на време. И което е най-неприятно, не е толкоз елементарно да бъде отстранен, тъй като не постоянно имате подобаваща грес за смазване на пантите на разположение. Опитайте да разрешите този проблем като нанесете малко количество пяна  за бръснене върху скърцащите панти, изчакайте десетина мин., след което избърсвате.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР