PVV вече не може да се пренебрегва, каза той след

...
PVV вече не може да се пренебрегва, каза той след
Коментари Харесай

Избори в Холандия: Популистът Герт Вилдерс претендира за победа - но е много малко вероятно той да стане министър-председател

" PVV към този момент не може да се подценява ", сподели той след успеха. „ Ние ще управляваме. “

Предвижда се лявата коалиция, водена от Франс Тимерманс, да бъде втора с 25 места, до момента в който VVD, която ръководеше държавното управление през последните 13 години под управлението на, имаше мрачна нощ, падайки на трето място с планувани 24 места.

„ Това беше пагубно злополучие “, ми сподели един член.

Изборите означиха незабравим поврат от последното допитване преди две години.

Тогава PVV на господин Вилдерс завоюва единствено 17 места, до момента в който VVD взе 34. Оттогава съдружното държавно управление на господин Рюте се разпадна след спор за миграционната политика, до момента в който господин Вилдерс ' известността последователно набъбна.

Избори в Холандия: Ключов въпрос за миграцията както за левите, по този начин и за десните

И въпреки всичко, до момента в който всички чакаха Г-н Вилдерс да се оправи добре на тези избори; доста малко хора чакаха той да го завоюва.

Толкова дълго време той беше пламенният, разпалващ, разделящ екстремист на ръба на властта. Сега господин Вилдерс е победител.

Човекът, който от дълго време осмива мейнстрийм политиката като резерват на самообслужващ се хайлайф, в този момент е определен за най-популярния водач в национални избори.

Той отпразнува триумфа си в неугледен бар покрай центъра на Хага, следен от въоръжена полиция, която в продължение на доста години трябваше да го пази в лицето на постоянните смъртни закани.

An подстрекателска и разделяща кариера

По време на кариерата си господин Вилдерс съпоставя Корана с Mein Kampf, задържан е няколко пъти за подстрекаване, изиска завършек на строителството на джамии в Холандия и настоя за завършек на приемането бежанци, както и строги ограничавания за броя на задграничните студенти.

Той също по този начин предлага референдум за отдръпване от Европейския съюз, желае да забрани на хората да имат двойно поданство и възнамерява да отдръпна всевъзможни извинения за робството.

По всички стандарти това е безкомпромисна плоча, макар че господин Вилдерс неотдавна приказва за разбиране на по-премерен метод, с цел да помогне за образуването на коалиция.

Не доста са уверени, че след три десетилетия безкомпромисна изразителност, той в действителност може да омекне в този момент.

Много е малко евентуално Вилдерс да стане министър-председател

Значи може ли той в действителност да стане холандски министър-председател?

Отговорът е да, на доктрина, само че в реалност е доста малко евентуално. Той просто е прекомерно отровен в съзнанието на прекалено много хора.

Вместо това в този момент сме обвързани с дълги, продължителни и комплицирани договаряния, с цел да забележим кой в действителност ще ръководи страната. Или по този въпрос дали Холандия е обречена на нови избори.

Вече има голям брой достоверни теории за това какво ще се случи по-късно.

Едната е, че господин Вилдерс образува коалиция договорка с VVD и новосформираната партия Нов публичен контракт, която не съществуваше преди няколко месеца, само че в този момент се чака да получи 20 места. И в случай че те не одобряват господин Вилдерс за министър-председател, той може да номинира заместител от партията си, който да поеме поста вместо него.

Изображение: Холандският министър-председател Марк Рюте

Вилдерс може да бъде отхвърлен

< p> Но дали VVD в действителност ще одобри да бъде младши сътрудник на господин Вилдерс - същият човек, с който господин Рюте неведнъж отхвърляше да има работа?

Неговият заместител като водач на партията, Дилан Йесилгоз-Зегериус, отвори вратата за работа дружно, което някои в нейната партия в този момент считат за ужасна стратегическа неточност - легитимирането му и, както се споделя, даването на тласък на някои десни гласоподаватели да предадат своята честност.

Изображение: Дилан Йесилгоз-Зегериус, водач на VVD < p> " Няма да бъда част от нищо, което води до това Вилдерс да стане министър-председател ", сподели един изтъкнат член на VVD след провалянето им. „ Ако това се случи, ще напусна участието си. “

Друга доктрина е, че VVD ще влезе в съдружни договаряния, просто с цел да ги извлече, единствено с цел да им разреши да се срутен и да наложат нови избори, надявайки се, че Светлината на господин Вилдерс беше избледняла.

След това има концепцията, че господин Вилдерс е отритнат от всички останали, което улеснява пътя на господин Тимерманс да сформира лява коалиция.

Пермутациите продължи. В Народното събрание има 21 партии и всяка е част от диалога. Коалицията е метод на живот в Холандия и договарянията могат да продължат месеци - евентуално доста месеци.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР