ПВУ трябва да се преработи само за малки фирми и

...
ПВУ трябва да се преработи само за малки фирми и
Коментари Харесай

Добрев към Денков: Ще извадя имената на близките до ПП фондове, които ще си разпределят 650 млн. лв

ПВУ би трябвало да се преработи единствено за дребни компании и за семейства. Да финансира същото, единствено че до 1 МВ и да отпаднат условията за стотици милиони активи, на които могат да отговорят единствено интернационалните фондове.

 

Това написа Делян Добрев от ГЕРБ във фейсбук.

Ето целият му пост:


Денков по настоящи тематики от " Евксиноград "

 

Въпрос: Вчера Бойко Борисов изиска да изтеглите последното предложение за фотоволтаиците по ПВУ, ще го извършите ли?

 

Денков: От изявлението му стана ясно, че е сбъркал две процедури, може някой от съветниците му да го е подвел...

 

Аз съм " съветникът ". Пиша този пост особено за Денков:

Няма никакво комплициране и енергийният министър към този момент даде обещание пред нас, че изискванията ще бъдат поправени.

Публикуваните критерии са дискриминационни, за авансово избрани 2-3 огромни интернационалните фонда, близки до Политическа партия, които ще си разпределят 650 млн лв..

 

Прост образец: В разпоредбите се споделя, че би трябвало да имаш Виза за планиране, издадена преди не по-малко от 2 месеца преди обявата. Как ще я имаш с такава дата, в случай че някой не ти е споделил авансово, че ще ти я желае? Тоест такива визи имат единствено компаниите, които са били авансово предизвестени.

 

Втори елементарен образец: Нетната стойност на активите за предходната година би трябвало да е 60 млн евро. Колко компании дават отговор на това изискване в България?

 

Г-н Денков,

Казвам Ви и какво би трябвало да извършите - програмата би трябвало да се преработи единствено за дребни компании и за семейства.

 

Да финансира същото, единствено че до 1 МВ и да отпаднат условията за стотици милиони активи, на които могат да отговорят единствено интернационалните фондове.

 

Така вместо 2-3 фонда да получат парите и да изнесат облагите в чужбина, ще могат да вземат участие и да получат пари хиляди български компании и семейства.

 

Ако не го извършите, аз персонално се наемам да обявявам имената на въпросните фондове преди да сте им раздали парите. Не ме разбирайте неверно - това не е опасност, а заричане.

 

P.S. Ще Ви подскажа, в случай че не сте в час - единият от фондовете взе участие в писането на плановия фиш по ПВУ и има писмени доказателства за това.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР