Путинският режим е режим на наркокартел. Такова нещо не е

...
Путинският режим е режим на наркокартел. Такова нещо не е
Коментари Харесай

Бивш съветски разузнавач и майор от КГБ: Русия се управлява от наркокартел

Путинският режим е режим на наркокартел. Такова нещо не е имало в нито една страна в света. Този октопод работи към този момент 20 години.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4127
Това декларира Юрий Швец, американски публицист, стопански и боен анализатор в своя YouTube канал. Швец е някогашен руски шпионин, майор от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и някогашен сътрудник на руската осведомителна организация ТАСС.

Ето какво още споделя той:

Една дама ми изпрати известие с текст: Как смеете да казвате, че Путин в Санкт Петербург в 90-те години се е занимавал с търговия на опиати. Той може да ви съди и т. н. Тоест, аз разбрах, че хората в Русия дори не знаят с какво се е занимавал техния безценен водач. Затова счетох за належащо да разясня този въпрос, което и ще направя.

От къде стартира моето знание, че Путин е взел участие в наркотрафик? 

Беше лятото на 2002 година и по това време аз се занимавах със записи, които скрито бяха направени от съветските спецслужби - ФСБ в кабинета на украинския президент Кучма. Това е било осъществено благодарение на система за подслушване, която е била сложена още от Комитета за държавна сигурност - Комитет за Държавна сигурност (на СССР) в кабинетите на висшите органи на властта в Киев. Тоест, те са слушали още от времето на Шчербицки през 70-те години. Качеството на записите не беше доста положително, тъй като се е записвало на магнитен проводник. При нас в разузнаването такава инсталация се наричаше „ Лилипут ”. Идеята на ФСБ (Федерална работа за безопасност) е била тези записи да се употребяват за шантаж на Кучма, и те са я осъществили посредством един от офицерите от защитата. Но посредством свои другари следователи - членове на Народното събрание в Украйна, получих тези записи. Те бяха трансферирани на DVD и благодарение на другари ние ги разшифровахме. Разбихме кодирането и тъй като записите бяха 700 часа това ми лиши няколко месеца.

На един от записите, която беше от 2 юни 2000 година беше отчета пред президента Кучма от шефа на Службата за сигурност на Украйна, военачалник Леонид Деркач. Аз имам напечатан текста и би трябвало да кажа, че Деркач приказва на бюрократичния език на руския хайлайф. Той споделя: Леонид Данилович, от немците изтеглихме забавна информация. Арестуван е подобен чиновник, още не са го трансферирали. Кучма чете на глас: Ритер, Рудолф Ритер. Деркач: Да, и за контрабанда на опиати. Ето документите, и тях изтеглихме. Ето го и Вова Путин. Кучма: Против Путин? Деркач: Значи, руснаците всичко това към този момент са го купили. Останали са единствено при нас. Аз мисля, че Патрушев ще бъде в Киев от 17 до 25 юни. Това ще е работа за него. След това Деркач и Кучма разсъждават по какъв начин ще шантажират Путин и Патрушев. Както споделя Кучма, би трябвало въпреки всичко да си поиграем.

А става дума за следното. Немското разузнаване BND се е занимавало с следствие на дело за корупция в Лихтенщайн. Малкото княжество Лихтенщайн се е оказало център за пране на пари на колумбийски наркокартели. Там са изпирани пари на Пабло Ескобар, братя Очоа и на най-едрия картел Кали, който след гибелта на Пабло Ескобар зае повече от 70 % от международния пазар на кокаин. В Лихтенщайн разнообразни юристи са се занимавали с вписване на компании, през които са изпирани тези пари.

В следствието си немците попадат на руско-немската компания SPAG, което значи Санкт Петербург … AG. Тя се занимава с недвижими парцели в Санкт Петербург. Немците й обръщат внимание, тъй като тя е записана в Германия и един от създателите е Рудолф Ритер - юрист и брат на някогашния министър на финансите и някогашен вицепремиер на държавното управление на Лихтенщайн. Този юрист е бил прочут като един от юристите, които работят за картела Кали и братя Очоа.

Рудолф Ритер е основал тази компания SPAG дружно със (изненада) Владимир Путин и неговия сътрудник от кооператив „ Озеро ” Владимир Смирнов и получилия по-късно прякор „ нощния кмет на Санкт Петербург ” - Владимир Кумарин, който по-късно си смени семейството на Барсуков. Там е имало още един човек, който е представлявал банка от Санкт Петербург. И тези хора дружно са били забъркани в тази спекулация, за което срещу Путин е било стартирано следствие в Петербург. Това е тази история, когато на град Петербург са били предоставени петролни артикули, които под контрола на Путин е трябвало да се продадат в чужбина и за тези средства да се закупят хранителни артикули за града. Градът се е боял от апетит, както преди време се е боял по време на блокадата на Ленинград. Нефтопродуктите са били продадени, хранителни артикули не са закупени, а парите са изчезнали.

И ето тези почтени хора са основали тази компания SPAG. Управляващ на петербургския филиал е станал Кумарин. Тогава той е бил „ кръстник ” на Петербург. Спомням си, едно време по интернет се разпространяваше запис на телефонен диалог, в който мадам Нарусова се оплаква на Путин, че някой я е обидил. И тя разчувствана крещи в слушалката, че би трябвало да се оплачем на Кумарин и той да оправи нещата. Вижте какъв брой забавно. Тя не се оплаква на брачна половинка си, който е кмет на Петербург, или на началника на ФСБ или на полицията в града, а се оплаква на основния разбойник, което приказва единствено по себе си, за това кой е собственик на града. А Путин е бил на назад във времето, и до встъпването си на служба като президент на Руската федерация се е водил във компания SPAG като съветник, сякаш без заплата. Но в учредителните документи на компанията той е записан или като заместител ръководител на Съвета на шефовете или на Надзорния съвет. 

Накратко казано, немското разузнаване BND е разкрило документ, който е подписан от Путин и в този документ той е разрешавал на колегата си Смирнов да организира интервенции с акциите на SPAG. Тоест, в качеството си единствено на съветник Путин не би имал такива пълномощия, а този документ демонстрира, че той е бил значим и авторитетен човек, който може да позволява дейности от името на компанията. Повтарям, той е бил съветник в тази компания до самата инаугурация като президент на Руската федерация.

Тази компания посредством въздействието на Путин и кмета на Санкт Петербург Собчак е получила две апетитни части земя за привличане на огромни вложения. А в наркокартела Кали са се чудели къде да си дянат парите. Идеята е била да се привлекат тези пари, да се купува недвижими парцели, да се организират реконструкции и т. н. Това се е вършело посредством SPAG. Успоредно с това, става дума за прекачване на кокаин през петербургското пристанище и по-нататък към Европа. Тук с нарушителите тясно си е сътрудничало ФСБ и в частност, нейното поделение за битка с наркотрафика, което е възглавявал Виктор Иванов. Този Виктор Иванов, който след това стана военачалник лейтенант от ФСБ и дясна ръка на Путин в средата на 2000 година Него го назоваха сивият кардинал на Кремъл.

След това той беше назначен за шеф на Федералната работа за битка с наркотрафика, и след време се пенсионира. За организирането на пристанището като пункт за прекачване на опиати се е водила огромна битка и в последна сметка той се оказва в ръцете на бандитите дружно с ФСБ. Трябва да кажа, че по това време - 97-98 година ФСБ е работило по поръчка на нарушителите. То е изпълнявало ролята си на асистент, а основни са били бандитите. Силата е била у тях и в случай че се е стигнело до действителен спор с двете проведени групировки в Петербург - Малишевската и Тамбовската, те биха трансформирали в пепел отделението на ФСБ. В ролята на уредници и мислители са били чиновниците на ФСБ, а ръцете и краката на целия развой са били нарушителите.

Освен пристанището, в Санкт Петербург е ситуирана военната база, мисля „ Ломоносовская ” и там се е придвижвал този черен поток от контрабанда. Веднъж там е хваната голяма пратка кокаин - повече от 1 звук, която след това е изчезнала. Показали са я като популярен триумф на интервенция, която мисля, че е управлявал Виктор Иванов, а след това безшумно е изчезнала. Уж кокаина е изпратен в Москва за преправяне. Залавяйки тази пратка петербургското ФСБ е провалило огромна интервенция на Интерпол, който е следил през цялото време придвижването на този звук кокаин. Петербургския клон на ФСБ е бил осведомен за тази пратка и е трябвало да я пропусне към Белгия. По този метод Интерпол е желал да наблюдава цялата верига и да арестува забърканите. Тоест, разкривайки този звук кокаин, локалното петербургско ФСБ я е откраднало и е провалило крупна интервенция на Интерпол, по която са работили служби и органи на няколко страни.

Ето такива са триумфите на Владимир Путин и хората, които са свързани с него в региона на наркотрафика. Немското разузнаване BND е желало да разплете делото SPAG до края. Да го съобщи в съда и да накаже всички забъркани тъй като това дело е удостоверение за сливането на корумпираните съветски управляващи на демократична Русия с най-големите наркокартели в света.

И по този начин, немците са желали да предадат всичко в съда, само че по това време канцлер на Федеративна република Германия е бил известния на всички Герхард Шрьодер. И явно след неговите усилия това дело не е получило правосъдни вероятности в Германия. Получило е в Лихтенщайн. Арестувани са 4 индивида. Сред тях е Рудолф Ритер и трима съучастници - единият е бил родственик на началника на полицията, вторият - родственик на ръководителя на висшия съд … разбирате какви хора са взели участие в това. Накратко, Ритер е провел няколко месеца в ареста и след това са го освободили със събаряне на обвиняванията и доколкото прането на пари е било явно, нещата са показани по този начин като че ли той не е разбирал, че тези пари са на колумбийския наркокартел Кали. След излизането му от ареста живота му е бил нежелан. Той е заслужил презрението на локалните поданици и цяла Европа и в последна сметка си е намерил работа като счетоводител.

А неговият сътрудник по SPAG Владимир Путин стана президент на Руската федерация и от този момент наркотрафика се е трансформирал във значима част от приходите на силовия хайлайф на путинския режим.

И както демонстрираха събитията с разкриването на пратката от 450 кг кокаин в съветското посолство в Буенос Айрес, с тази активност не се занимава тихичко и скрито някаква адвокатска фирма или работа. Тук имаме пълномащабно съдействие, т.е., Министерството на външните работи, резидентурата на военното разузнаване и резидентурата на ФСБ работят дружно по този план. Трябва да ви кажа, че когато сред такива ведомства се откри съдействие по избран план, то това е предпочитан план в границите на този политически режим и тази страна. В Съветския съюз тези структури са си сътрудничали в региона на осъществяване на политическия курс на Кремъл. Хората са се занимавали с външна политика в полза на Съветския съюз. А в този момент тези ведомства, с изключение на всичко друго се занимават с кокаин или други опиати. Аз съм убеден, че те показват това като разрушение на западната цивилизация посредством разпространяване на опиати. Но въпреки това, аз допускам, че забележителна част от тези опиати, изключително по-евтините, остават в Руската федерация и нанася удар по младото население. И тук се разкрива такава вероятност по отношение на последните събития в Афганистан, че просто може да онемеем от екстаз или от смут и да чакаме какво ще става по-нататък. 

Затова аз предлагам на немската BND, английската MI6, Централно разузнавателно управление на САЩ и другите спецслужби в света да извърнат внимание на тази активност на Руската федерация, тъй като когато на власт е наркокартел, а путинският режим е режим на наркокартел и по методите на работа, и по жанр на живот, то няма такова закононарушение, което те да не могат да извършат. И те ги правят. Това изяснява всичко, което се случва при путинския режим. Всички тези убийства, отравяния, това занемаряване на закона. Това е режим на наркокартел в границите на цялата страна. Такова нещо не е имало в нито една страна в света. Даже в Колумбия, колкото и да е корумпирана, постоянно са се намирали сили, които са успявали да притиснат и разгромят Пабло Ескобар, или картела Кали, или братя Очоа. Тоест, те никнат като гъби, корумпират страната на най-високо равнище, само че рано или късно с тях се оправят. А тук този октопод работи към този момент 20 години и той разполага с колосални благоприятни условия.

Ще ви припомня, че през първата половина на 90-те години имаше история, когато един съветски бежанец от Маями дошъл в Петербург, където заместител на кмета Собчак бил Путин и отишъл при военните, които управляват военната база „ Ломоносов ” и споделил, че му е нужна подводница. А тя му е трябвала за потребностите на колумбийски наркокартел. И там са го приели с разтворени прегръдки и са били подготвени да му дават всичко против възнаграждение. Но този човек по прякор Тарзан, е бил проследен от американците и работата се е провалила. А концепцията е била колосална. Във водите на Колумбия кокаина е трябвало да се натовари на подводницата, след което да се опакова и сложи в торпедата. По-нататък в американски териториални води тези торпеда е трябвало да се изстрелят на повърхността към очакващите ги наркокуриери.

Сега при Путин се създават всевъзможни чудо-оръжия, безпилотни подводници „ Посейдон ” и изобщо от тези момчета може да се чака всичко. Тези подводници може да се употребяват за транспорт на опиати от Афганистан през Атлантическия океан до крайбрежията на Америка. Накратко, страната се ръководи от наркокартел отпред с Владимир Владимирович Путин. 

Превод Александър Кръстев 

Цялото изказване на Юрий Швец може да видите във видеото по-долу
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР