„Путинската политика на Янев ще бъде подкрепена днес от протест

...
„Путинската политика на Янев ще бъде подкрепена днес от протест
Коментари Харесай

Николай Ненчев с контрапротест срещу Янев

„ Путинската политика на Янев ще бъде подкрепена през днешния ден от митинг пред Министерски съвет! Призовавам всички демократи да покажем на силите на зараждащата се нова империя на злото, че няма да им дадем този път да жертват България и народа ни в безумната политика на Путин! “. Това написа някогашният боен министър и водач на Български земеделски народен съюз Николай Ненчев.

Днес хора, които бяха в инициативния комитет на Румен Радев провеждат митинг в отбрана на Стефан Янев, откакто Кирил Петков съобщи, че желае оставката му като боен министър.

„ Докато Свободният свят се готви да даде корав отговор на кървавата война поведена от кремълския деспот, прислужниците му в България се активизираха под команда. Тяхната цел е да взривят демократичения ред в страната ни и да ни създадат част от проекта за инвазия на Путин в Европа “, добавя Ненчев.

Той приканва всички дружно да покажат, че Путин този път ще строи Съюз, само че без България.

„ Нека през днешния ден да подкрепим героична Украйна и да защитим нашия евроатлантически избор! За България! Днес в 18.00. часа пред Министерски съвет! “, добавя още Ненчев.

По-рано през днешния ден от още веднъж имаше митинг в отбрана на Стефан Янев, който беше проведен от Тихомир Василев. Самият той дълго време беше част от придвижването на Мая Манолова и последовател на Румен Радев.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР