Путин, вземи се в ръце. Да не свършиш като Кадафи

...
Путин, вземи се в ръце. Да не свършиш като Кадафи
Коментари Харесай

Гиркин: Путин, вземи се в ръце. Да не свършиш като Кадафи с щик в задника

Путин, вземи се в ръце. Да не свършиш като Кадафи с щик в задника.

Това разгласи най-популярният съветски боен блогър, бивш министър на защитата на ДНР и разгласен за терорист от украинските власти Игор Гиркин във видео, споделено на канала му в " Телеграм ".

" Трябва да попитаме съветниците и политиците, които стартираха " специфичната военна интервенция " преди година, за която изобщо не сме готови. И в случай че не ги питаме, тогава няма причина да упрекваме за всичко уважаемите киевски и скъпи западни сътрудници. Вие самите сте простаци. Ако човек се е самозалъгвал 8 години, тогава отговорни не са единствено тези, които са го заблуждавали, а и простаците, които разрешиха на измамници да ги подвеждат толкоз дълго време ". 

След това Гиркин се обръща персонално към съветския президент.

" Така че, вземете се в ръце, Владимир Владимирович. По-малко разказвайте на хората за многострадалния си нос. Опитайте се да разберете, че още имате късмет да поведете страната във войната и да не повтаряте ориста на Муамар Кадафи, който както добре знаем, получи щик в задника си вследствие на безразсъдните си дейности ".

Гиркин твърди, че в случай че президентът стартира да взема верните решения (от месеци, да вземем за пример, Гиркин приканва Кремъл да разгласи цялостна мобилизация), тогава ще завоюва поддръжката освен на " другаря Си " и съветското население, само че и на " тези, които не ви харесват, като мен ".

Girkin believes that the entire top political leadership of Russia and Putin personally should be judged, and Putin can only atone for his guilt by declaring a full-scaled war.
— TheKremlinYap (@TheKremlinYap)

Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР