Путин винаги убива, самият той е война“. Това каза президентът

...
Путин винаги убива, самият той е война“. Това каза президентът
Коментари Харесай

Зеленски: Путин винаги убива, самият той е война

„ Путин постоянно убива, самият той е война “. Това сподели президентът Владимир Зеленски в отговор на новината за гибелта на опозиционера Алексей Навални в съветска колония. Той съобщи, че той е бил погубен от съветския деспот Владимир Путин.

„ Путин постоянно убива. Самият той е война. Той няма да спре, той може да бъде спрян единствено и единствено посредством съдействие.

Току-що стана известно, че Алексей Навални е умрял в съветски затвор, явно е бил погубен от Путин, както хиляди от тези, които са били измъчвани поради това едно създание. Не го интересува кой ще почине, стига да резервира позицията си.

И по тази причина не би трябвало да икономисва нищо. Путин би трябвало да загуби всичко, би трябвало да загуби всичко и да понесе отговорност за това, което е направил.

На 16 февруари Федералната работа за осъществяване на наказванията на Руската федерация заяви за гибелта на съветския опозиционер Алексей Навални в поправителна колония № 3 на Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг на Руската федерация.

Навални, който се опита да разобличи представители на съветското държавно управление, беше токсичен в Руската федерация с лекарството Новичок. На 20 август 2020 година той загуби схващане в самолета, попадна в реанимация, след което изпадна в кома Навални беше избавен в немската клиника Шарите. На 17 януари 2021 година, след завръщането си от Германия, Навални беше арестуван. Той беше упрекнат в несъблюдение на отговорностите по условна присъда по делото Ив Роше. И още на 2 февруари условната присъда на Навални беше сменена с действителна по това дело. Руският съд го осъди на 2 години и 8 месеца затвор. Същия ден хората излязоха по улиците в цяла Русия. За няколко часа броят на арестуваните надвиши хиляда души, а митингите приключиха с нищо.

Източник – Украинска правда/Превод:SafeNews
За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Още вести четете в категория Свят

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР