Путин вече търси наемници, защото загуби десетки хиляди войници в

...
Путин вече търси наемници, защото загуби десетки хиляди войници в
Коментари Харесай

Путин вече търси наемници, защото загуби десетки хиляди войници в Украйна

Путин към този момент търси наемници, тъй като загуби десетки хиляди бойци в Украйна. Русия дава по $600 месечно на сирийци, с цел да се бият в Украйна - 1 В началото на войната в Украйна представители на Кремъл са предложили на хиляди опитни сирийски бойци заплата от 600 $ на месец, с цел да се причислят към съветската войска.

Според военни анализатори дребен брой от тях към този момент са пристигнали в Русия за образование, преди да бъдат пратени на фронта, само че те могат да внесат смяна в подготвяната съветска огромна атака в Украйна, съобщи Асошиейтед прес.

Представители на Съединени американски щати и деятели, които следят Сирия, настояват, че руснаците са водели дейна акция за рекрутиране на сирийци. Според Рами Абдуррахман, началник на основания в Лондон Сирийски център за наблюдения на правата на индивида, до момента към 40 хиляди души са регистрирани от съветските въоръжени сили и от съветската частна войска " Вагнер ".

А съгласно Раян Маруф от " Сувайда24 " - активистка група, която следи дейностите на " Ислямска страна " в сирийската пустиня - на вербуваните са били обещавани по 600 $ на месец. Това е голяма сума при всеобщата безработица в Сирия, означи АП.

Анализатори споделят, че вербуваните сирийски бойци евентуално ще бъдат дислоцирани в околните седмици, изключително след назначението на ген. Александър Дворников за пълководец на съветските сили в Украйна. Дворников е добре прочут измежду полувоенните формирования в Сирия, обучавани от съветски инструктори.

Под въпрос е какъв брой ефикасни биха били сирийците в Украйна и може би те ще бъдат употребявани като подкрепления при блокада на обитаеми места или с цел да допринесат за увеличението на броя на убитите и ранените измежду украинските сили, споделят анализаторите, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР