Путин вече не е господин неприкосновен, следователно ще трябва да

...
Путин вече не е господин неприкосновен, следователно ще трябва да
Коментари Харесай

Илиян Василев: Путин вече не е господин неприкосновен

Путин към този момент не е господин ненарушим, затова ще би трябвало да живее с това. Последствията са големи и имам вяра, че това може и да не е краят. Все още има процеси под тепетата, водата към момента ври и кипи, а във византийския свят на Кремъл може в никакъв случай да не узнаете резултата - той може да пристигна по-рано, в сравнение с чакаме. Министерският съвет в България изпреварва събитията, като декларира, че няма опасности за страната. Твърде рано е да се каже, тъй като не знаем обстоятелствата.


Това съобщи в изявление за БГНЕС дипломатът, енергиен и политически специалист Илиян Василев.

По връзки на опита за прелом в Русия, Василев съобщи, че последствията към момента не са изчислени.

„ На първо място, тъй като не разполагаме с подробна информация. Трябва да разчитаме на изказванията на представителя Песков, а детайлностите към момента не са изяснени. Трябва да изчакаме известно време, с цел да забележим същинските последствия. Те сигурно ще бъдат големи, тъй като това накърни имиджа и репутацията на съветския водач “, безапелационен е дипломатът.

Според него съветският президент към този момент е уязвим и би трябвало да се преценява с новите действителности в Русия.

„ Той към този момент не е господин ненарушим, затова ще би трябвало да живее с това. Ако четете историята на Русия, всякога, когато някой от болярите оспорва царя, това значи, че Русия навлиза в интервал на несигурни разтърсвания. Следователно можем умерено да приемем, че сме навлезли в последния стадий от ръководството на Путин в Русия “, означи Василев, като добави:

„ Последствията са големи и имам вяра, че това може и да не е краят. Все още има процеси под тепетата, водата към момента ври и кипи, а във византийския свят на Кремъл може в никакъв случай да не узнаете резултата - той може да пристигна по-рано, в сравнение с чакаме “.

Що се отнася до изказването на българския президент във връзка събитията в Русия в деня на опита за прелом, Василев означи, че държанието на Радев не е нищо по-различно от това, което той е казвал преди.

„ Изявлението е цялост от неща, които той е споделил в интерес на Русия, като да вземем за пример: Чий е Крим - той сподели, че е на Русия, несъмнено. След това съобщи също, че Русия ще завоюва войната, просто се съмняваше дали ще завоюва мира “, разяснява енергийният специалист.

„ Ето за какво даже в този момент, когато декларира, че Путин ще остане на власт, това е по-скоро пожелателно мислене, в сравнение с трезва оценка на обстоятелствата. Ето за какво Министерският съвет в България изпреварва събитията, като декларира, че няма опасности за страната. Твърде рано е да се каже, тъй като не знаем обстоятелствата “, заключи Василев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР