Путин ще ни претрепа всички, ако натисне червеното копче, казва

...
Путин ще ни претрепа всички, ако натисне червеното копче, казва
Коментари Харесай

Майката на Христо Стоичков: Страх ме е от трета световна война!

Путин ще ни претрепа всички, в случай че натисне аленото копче, споделя 77-годишната футболна деятелка Пенка Стоичков

"Страшно е! "

С тези думи проговаря вуйна Пенка Стоичкова. Руското навлизане в Украйна и войната там плашат майката на именития ни футболистХристо Стоичков. 77-годишната жена от години живее в пловдивското село Ясно поле. Тя следи непрестанно протичащото се из украинските градове. Телевизорът ѝ е включен по през целия ден. Майката на Стоичков разкрива своите опасения от военния спор, представена от.

Страхува се, че той може да докара до доста по-мащабна злополука, в която да бъде забъркана и България.

"Тази война въобще не е добра. Нападенията не престават, ежедневно има доста убити хора. Страшно е! Ще стане третата международна война! На извършените срещи сред двете страни мълчаха като пънове. Путин въобще няма желание да отстъпва, решил си го е. Той към този момент си сподели на висок глас, че единствено да натисне аленото копче за нуклеарните оръжия, и сме до там. Ще ни претрепа всички! ", уплашена е вуйна Пенка Стоичкова.

Тя признава, че се чува постоянно с огромния си наследник Христо. Двамата разискват обстановката в Украйна. Ицо е в Маями, където работи и живее. В последните дни той разпуска напрежението с игра на голф. Компания му прави голмайстор №1 в историята на Хондурас - Карлос Павон. Неочаквано Павон проговори на чист български език и сподели: "Честита Баба Марта " във видеообръщение един до друг с Камата от голф игрището. "На всички вас искам доста здраве и доста благополучие ", прибавя Стоичков. В същото време майка му предизвестява българското държавно управление да бъде доста деликатно.

"Нашите политици би трябвало да си отварят доста хубаво очите. Щом мечката играе у комшиите, значи ще пристигна и у нашия дом! На нас, дъртите, майната ни. Но да мислят за децата. Както направиха със спорта, по този начин и с армията. Останаха едни голи пушки ", безапелационна е вуйна Пенка. 77-годишната жена изрично утвърждава наложените спортни санкции на Русия. Техните тимове бяха извадени от всевъзможни надпревари, а семействата им са отнети. ФИФА даже изхвърли "Сборная " от квалификациите за международното състезание по футбол в Катар, което е идната есен.

"Каквото и да му блокират на Путин, той не се тормози. Има си тайници за укриване на пари. Ще си тегли от землянките и ще си прави, каквото си желае ", прибавя майката на Ицо.

Тя взема отношение и по най-наболелия въпрос за това кой да ръководи българския футбол. Интересното е, че вуйна Пенка от години е влезнала в ролята на упорит футболен началник и се оправя ужасно. Стоичкова е част от Управителния съвет на аматьорския тим "Марица " (Ясно поле), който се състезава в Източната "Б " регионална група на Пловдив.

"И аз се занимавам с футбол. Ще гласоподавам за Бербатов на конгреса на БФС, когато и да се организира той ", разкрива футболната деятелка. Според нея е трябвало Бербатов и Михайлов да работят дружно ръка за ръка за бъдещето на българския футбол.

"Иначе Боби такива връзки е построил, че където и да потропа, вратата му е отворена. Думата му се чува, за което евалата. Трябваше да има някаква последователност, а те го обърнаха на война. Ето това е неприятното. "

Въпреки че Стоичков от години не се долюбва с Михайлов, в този момент съзнателно не вземал отношение в борбата сред Боби и Бербо. Самият началник на БФС в никакъв случай не е отвръщал на нападките на Камата преди време. Той даже споделил на брат му Цанко: "Ние с Ицо сме делили една филия самун. Няма по какъв начин да храча по него ". Леля Пенка разкри, че преди години и Стоичков е желал да управлява футбола ни, само че е поискал цялостна бистрота и цялостна инспекция на документи от А до Я. Когато схванал, че това няма по какъв начин да се случи, се отказал от желанията си.

"Битката за БФС въобще няма да бъде лека. Всяко начало е мъчно, никой не се е родил теоретичен ", споделя Цанко Стоичков.

Неговата майка продължава да бъде изключително дейна. Тя персонално е ремонтирала трибуните на селския стадион, поставила е алуминиева дограма на съблекалните, собственоръчно боядисала пейките, грижи се за тревата на терена. В същото време в двора на къщата си създава всичко сама. Отглежда и кокошки, тъй че фризерът ѝ когато и да е е цялостен с месо. В случай на война се е запасила за дълъг интервал от време с артикули. Любимото ѝ занятие е да играе табла с младежите в селото.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР