Путин се изказа и за украинския президент Володимир Зеленски: Моите

...
Путин се изказа и за украинския президент Володимир Зеленски: Моите
Коментари Харесай

Путин: Моите приятели евреи казват, че Зеленски не е евреин, а позор за еврейския народ

Путин се изрече и за украинския президент Володимир Зеленски: " Моите другари евреи споделят: Зеленски не е евреин, а срам за еврейския народ ", съобщи той. " На фундамент като герои на Украйна през днешния ден са неонацисти, почитатели на Хитлер ", добави президентът на Русия и помоли да бъдат показани архивни фрагменти с закононарушенията на украинските националисти по време на Втората международна война.

Путин съобщи, че авансово е планувал въпросите за Украйна и е помолил да се приготви този материал.

" Това са Бандера и неговите подчинени, това са героите на днешна Украйна. Това са тези, които украинските управляващи пазят през днешния ден. Ние сме длъжни да се борим с това. Русия е най-потърпевшата страна в битката против нацизма. Ние в никакъв случай няма да забравим това. Имаме цялостното право да считаме, че задачата за денацификация в Украйна е една от основните ", съобщи Путин.

" НАТО, несъмнено, се включва във войната в Украйна. Има доставки за Киев, в това число на тежко въоръжение. Танковете, в това число " Леопард ", горят. F-16 също ще горят...Какво ни коства да разрушим която и да е постройка в центъра на Киев? Не го вършим по редица съображения... Ще ви опиша за тези съображения по-късно. Не обществено ", сподели Путин, като означи, че " през днешния ден няма такава нужда ".

Руският президент също по този начин добави, че офанзивите против Русия, в това число против Кремъл и Белгородската област, са опити да се предизвика Русия към съществени ответни дейности, като загатна и за опцията за основаване на " хигиеничен кордон " в Украйна

Путин се изрече и за възможното потребление на нуклеарни оръжия:

" Използването на извънредно оръжие е теоретично допустимо при положение, че има опасност за съветската държавност. Но сега няма потребност от това и самият факт, че се спекулира с тази тематика, към този момент намалява прага за потребление на тези оръжия.

Разполагаме с повече такива оръжия, в сравнение с страните от НАТО. Те знаят за това и не престават да се пробват да ни убеждават да стартираме договаряния за намаляването им. Кукиш за тях. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР