Путин се е готвил за тази война дълги години, но

...
Путин се е готвил за тази война дълги години, но
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Путин се е готвил за войната дълги години

Путин се е готвил за тази война дълги години, само че демократичните демокрации го неглижираха. Това сподели Цветан Цветанов ръководител на Републиканци за България в „ Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS.
Позицията на страната ни по случай обвиняванията за българска диря при гърмежа на Кримския мост Цветанов дефинира като „ несъответстваща ".

„ Трябваше да сме по-категорични като Армения и Грузия ", счита водачът на Републиканци за България.
„ Това, което се случи в Крим през 2014 година не даде този резултат. Но през днешния ден европейската общественост и демократичният свят са доста по-консолидирани и мобилизирани и вредата от глобите слага Путин до стената ", добави Цветанов.

Според него гърмежът на Кримския мост е добре плануван, за да дезинформира съветската общественост. И добави, че е невероятно подобен товар да влезе у нас неусетно.

Цветанов разяснява и политическата обстановка у нас.

„ Вече не виждам червени линии, а червени стени - зидове. Може би ще вървим към нови предварителни избори ", предвижда той.

„ Трябва да се реализира някакъв политически консенсус. В момента Борисов е подготвен да жертва всичко единствено и единствено, с цел да има някой да беседва с него и да създадат някакво държавно управление. Проблемът е, че никой не изявява такова предпочитание. Единствените, които биха подкрепили подобен разговор - това са групировката на Стефан Янев ", уточни още Цветанов и напомни, че в „ Български напредък " има хора, които са изказвали неведнъж проруските си планове.

„ Ситуацията ще бъде много тежка ", безапелационен е Цветан Цветанов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР