Путин не успя да убие Навални бързо и тайно.“ Това

...
Путин не успя да убие Навални бързо и тайно.“ Това
Коментари Харесай

Гари Каспаров: Путин не успя да убие Навални бързо и тайно

„ Путин не съумя да убие Навални бързо и скрито. “ Това показа съперникът на Кремъл и някогашен международен първенец по шах Гари Каспаров, във връзка гибелта на Алексей Навални.

„ Навални беше погубен за това, че разобличи Путин и неговата мафия като мошеници и крадци, каквито са “, добави той.

Путин не съумя да убие Навални бързо и скрито

Западът беше на невисок страт да упрекна Русия за гибелта на Навални. Това излиза наяве от изказване на представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, напомня SafeNews.

В Telegram тя написа, че „ западните изказвания “ за гибелта на Навални са „ саморазкриващи се “

По думите й резултатите от съдебномедицинския разбор на повода за гибелта на Навални сега не са налични. Западът обаче към този момент е стигнал до личните си изводи.

Междувременно помощник на опозиционера предизвести да не бързаме да го погребваме.

„ Нямаме причина да имаме вяра на държавната агитация. Лъжаха, лъжат и ще не престават да лъжат. Ако е правилно, тогава не е „ Навални е мъртъв “, а „ Путин умъртви Навални “. Но аз въобще не им имам вяра. Не бързайте да погребвате Алексей “, написа Леонид Волков.

Партията „ Единна Русия “, ръководещата политическа секта в Русия, пък е изпратила известие до депутатите от Държавната дума, в които ги моли да се въздържат от мнения по отношение на обявената гибел на политика Алексей Навални. Това твърди без значение издание Агентство, цитиращо източник, осведомен с въпроса.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Свят.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР