Путин не постигна желания резултат в Украйна. Плановете му се

...
Путин не постигна желания резултат в Украйна. Плановете му се
Коментари Харесай

Ген. Попов: Проблемът на Путин е оцеляването на режима

Путин не реализира стремежи резултат в Украйна. Плановете му се провалиха, НАТО се уголемява, по-единно е, Украйна води война – не е по този начин елементарно да се смъкна едно държавно управление когато народът го поддържа. Това беше огромната неточност на Путин.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria някогашният шеф на защитата ген. Константин Попов.

Путин би трябвало да откри решение – това го даде обещание и на китайския и на турския президент – сподели, че войната би трябвало да завърши скоро. Затова има доста съществени офанзиви в източна посока и сега в Бахмут. След мобилизацията с изключение на предимство като оръжие, има и предимство в персонален състав. Създава условия да може тази година от пролетта да стартира решаването на огромния си проблем – оцеляването на режима.

Много е значимо украинците да удържат. Успеят ли може да се реализира мир в полза на Украйна и целия цивилизован свят.

 
Бъдещето на международния ред и сигурност, мястото на Русия в него, ще се взема решение доста дълги години на полето на стопанската система, финансите, технологиите и несъмнено желанието за мир.
Западът се бави и той дава отговор. Няма дейната роля да основава конюнктура. Инициативата към момента е в ръцете на Путин. Танковете най-рано ще дойдат късната пролет, а на украинците им трябват в този момент.

Българско оръжие в Украйна има. Въпросът е за какво не споделяме какво е. Моята рекомендация е да може да се каже някаква рамка, без да се излиза от конфиденциалност. Защото почват да се основават легенди и митове.

НАТО трансформира своята политика във връзка с защитата – от експедиционни сили, минаваме към защита на териториите на страните от НАТО.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР