Путин може да се оттегли от публичното пространство заради предстояща

...
Путин може да се оттегли от публичното пространство заради предстояща
Коментари Харесай

Мистерии: Путин се оперира от рак, сменя го офицер от КГБ?

Путин може да се отдръпна от общественото пространство поради идна интервенция, обвързвана с рак. Това твърди тайнствен акаунт в Телеграм, представен от английския в. Мирър.

Твърди се, че Путин скрито е назначил своя приближен секретар на Съвета за сигурност Николай Патрушев – някогашен офицер от контраразузнаването на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), – да поеме „ контрола “ над Русия, до момента в който той е неработоспособен.

70-годишният Николай Патрушев е считан за основен проектант на украинската военна тактика и индивидът, който убеди Путин, че Киев е цялостен с неонацисти.

Непотвърдените клюки идват от Телеграм канала General SVR, който за първи път повдигна въпроси за здравето на Путин, в това число допусна рак на стомаха, и болест на Паркинсон при Путин. Слуховете идват на фона на спекулациите, че Путин ще разгласи огромна война в Украйна и ще подреди всеобща готовност на всички пълнолетни руснаци.

Предполага се, че 69-годишният Путин към този момент е отсрочил интервенцията си поради провеждането на парада на 9 май. Според непотвърдените клюки съветският водач е имал планувана интервенция за втората половина на април. Кремъл постоянно изрично е отричал Путин да има здравословни проблеми.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР