Путин може да бъде отстранен чрез вътрешно-кремълски преврат. Въпросът е

...
Путин може да бъде отстранен чрез вътрешно-кремълски преврат. Въпросът е
Коментари Харесай

Иван Гарелов: Путин може да бъде отстранен чрез вътрешно-кремълски преврат

" Путин може да бъде отхвърлен посредством вътрешно-кремълски прелом. Въпросът е кой може да го замести. Може да пристигна още по " рисков вид ". " Това сподели журналистът Иван Гарелов в „ Интервюто в Новините на NOVA ”.

„ Залогът до момента в Украйна беше ориста на Путин, в този момент към този момент става дума за ориста на Русия. В взаимозависимост от това по какъв начин ще се развият събитията, съветската страна може да изпадне в извънредно състояние и да стане второстепенна страна. В опозицията в Кремъл могат да бъдат недоволни от развиването на войната. Недоволство има. Второто развиване е физическото премахване на Путин, да вземем за пример да падне по стълбите, както е съвременно напоследък. Пак стои въпросът кой би пристигнал. Третият вид е Путин да направи поврат и да направи компромис. Показа няколко лупинги по време на събитията в Либия, Сирия ”, сподели още Гарелов.

За парламентарния избор:

" Нашите избори ще преминат под сянката на една допустима всеобща война. Това ще даде отпечатък върху държанието на политическите сили ", сподели журналистът.

Целия диалог гледайте във видеото.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР