Путин готви терористичен акт на Чернобилската АЕЦ, за да обвини

...
Путин готви терористичен акт на Чернобилската АЕЦ, за да обвини
Коментари Харесай

Разузнаването на Киев: Путин готви терористичен акт на Чернобилската АЕЦ, за да обвини Украйна

Путин готви терористичен акт на Чернобилската АЕЦ, с цел да упрекна Украйна, написа украинската организация УНИАН.

По данни на украинското разузнаване " президентът на страната-агресор Владимир Путин е издал заповед за подготовка на терористичен акт в Чернобилската АЕЦ, отговорността за който ще припишат на Украйна ", показва изданието.

" За да потвърдят версията си и да потвърдят, че нашите военни са отговорни за крушението на Чернобилската АЕЦ, окупаторите ще основат подправени доказателства, написа УНИАН.

В региона на летището в Антонов в Гостомел са били видяни съветски хладилни камиони, които събирали телата на починали украински бойци. Има възможност, те да бъдат показани за убити диверсанти в зоната на Чернобилската АЕЦ. "

След като не получи стремежи резултат от военната интервенция и директните договаряния, Путин е подготвен да шантажира с нуклеарна рецесия международното публично мнение, против отстъпки в поддръжката за Украйна, прибавя изданието.

В сегашния миг Чернобилската АЕЦ е изключена от системите за наблюдаване на Международната организация по атомна сила. В електростанцията няма ток. Ресурсът на дизел генераторите е разчетен на 48 ч поддръжка на системите за сигурност.

" Окупаторите отхвърлиха да дават достъп на украинските експерти. Вместо това, по напътствие на Лукашенко там влезнали беларуски експерти. Сред тях, облечени като експерти по атомни централи влизат и съветски диверсанти, с цел да провеждат терористичния акт ", оповестява разузнаването на Украйна, представено от УНИАН.

Превод и редакция: Епицентър.бг
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР