Путин гледа постоянно назад в историята, сякаш живее в някакво

...
Путин гледа постоянно назад в историята, сякаш живее в някакво
Коментари Харесай

Путин пак заби поглед назад в историята и заговори за фериботи и денацификация на целия свят

Путин гледа непрекъснато обратно в историята, като че ли живее в някакво друго време обратно в предишното. 

Руският президент Владимир Путин прикани през днешния ден прилежащите страни да не ескалират напрежението, съобщи Ройтерс. Агенцията отбелязва, че това е станало на деветия ден от нашествието на Русия в прилежаща Украйна.

" Нямаме неприятни планове към нашите съседи. И аз също по този начин бих ги посъветвал да не ескалират обстановката, да не вкарват никакви ограничавания. Ние изпълняваме нашите отговорности и ще продължим да го вършим ", сподели съветският президент в изказване, излъчено по малкия екран.

" Не виждаме никаква нужда от утежняване на връзките ни ", обърна се Путин към съветските съседи. Той увери, че в случай че се случи Русия да изостри напрежението, това " постоянно е в отговор на някакви вражески дейности, дейности против (нея) ".

Путин бе показан да приказва по съветската телевизия, до момента в който участваше посредством видеоконферентна връзка от резиденцията си край Москва в церемонията по издигането на флага на новия ферибот " Маршал Рокосовски " в северната част на страната.

" Колкото и да ни е мъчно, комплицирано, ние безусловно ще продължим нашето развиване, ще укрепваме транспортната и логистичната инфраструктура в цялата страна ", сподели още съветският президент, представен от ТАСС. Той добави, че това ще става по-конкретно в региона на Балтийско море, арктическите територии и Далечния изток.

" Задължително ще приключим построяването на нови съвременни фериботи за Сахалин и Курилските острови ", даде обещание Путин и увери, че съветските предприятия и конструкторски бюра ще се оправят с поставените задания.

Той обърна внимание на символиката на това, че модерни, високотехнологични съветски кораби са кръстени на бележити съветски командири, освободили освен родната си страна, само че и целия свят, от нацизма (б. ред.: Константин Рокосовски е руски маршал, взел участие във Втората международна война). " За тези в действителност смели хора, откровени патриоти, независимостта и суверенитетът на нашето родно място бяха над всичко. Те избавиха и опазиха нашата родна страна, демонстрираха на бъдещите генерации, че човек би трябвало да бъде мощен и постоянно да върви напред ", акцентира Путин, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР