Путин е слаб. Обкръжението му вече започва да командва.Това обяви

...
Путин е слаб. Обкръжението му вече започва да командва.Това обяви
Коментари Харесай

Генадий Гудков: Путин е слаб. Обкръжението му вече започва да командва

Путин е слаб. Обкръжението му към този момент стартира да командва.

Това разгласи съветският опозиционер и някогашен сътрудник на ФСБ Генадий Гудков в изявление за украинската организация " Униан ".

Той означи, че към момента е рано да се приказва за физическо елиминиране на диктатора.

" Камъни непосредствено към момента не са полетели. Досега никой не е излязъл да каже нещо срещу него, с изключение на Гиркин (бел. ред. Игор Гиркин - най-популярният съветски боен блогър и някогашен боен министър на сепаратистката ДНР). Сега дано се ограничим до признаването на обстоятелството, че Путин към този момент не може да отбрани Кадиров и Пригожин. Знаем, че Кадиров прекарва доста време в чужбина. Не мисля, че това се дължи на отмора или лекуване. Дължи се на страха за кожата му ".

Гудков напомни оповестения запис отпреди няколко дни, в който Пригожин се оплаква поради отхвърли на високопоставени чиновници от военното министерство да обезпечат снаряди за " Вагнер ".

" Обкръжението на Путин към този момент стартира да командва. Съдейки по обстоятелството, че не видяхме Пригожин и Кадиров на речта му (на 21 февруари пред Федералното събрание), съдейки по обстоятелството, че Пригожин се оплаква от отмъщението на генералите - Путин отслабва. Путин би желал да отбрани Пригожин, тъй като той е неговото правилно пес. Но не може да го направи. Пригожин решава проблеми в Либия, Сирия, Централна Африка. Според злите езици в Централна Африка се пазят доста скъпи активи на обкръжението на Путин. Говорим за злато, бижута, валута. Следователно Путин не може и не трябва да изоставя Пригожин, само че не е в положение да го отбрани ".

Гудков показва, че неотдавна изявеното желание на Кадиров да основе лична частна военна компания е предизвестие към Кремъл: " Ако не ме нахраните, напоите и няма да се грижите за мен, ще се измъкна от вашия надзор. "  

Според съветския опозиционер Путин към този момент не се усеща мощен и това е видно от двучасовото му слово на 21 февруари.

" На избран стадий, когато човек разполага с неограничена власт, законът на природата се задейства - губите чувство за действителност и адекватност. И когато политическата власт загуби своята адекватност, тя става уязвима. Мисля, че това, което се случва с Путин, се е случвало с други диктатори. Някои от тях съумяха да се задържат до естествената си гибел, само че мнозина се провалиха ".

Лицата на присъстващите в залата приказват по-силно от Путин, по думите на Гудков - те били  " каменни, намръщени, без никакви признаци на наслада, утвърждение и религия в бъдещето ".

Според опозиционера съветският президент към момента таи вяра, че може да обърне хода на войната.

" Той счита, че по някакъв метод ще изчака някакви съществени международни рецесии, които ще понижат вниманието и концентрацията на света спрямо украинската война. Той се надява на непредвидени условия, които ще попречат на Украйна да завоюва.

Това е цялата вяра. Затова са изпращани всевъзможни медиатори, които се пробват да седнат на масата за договаряния. Няма да има договаряния без прекратяването на окупацията, това към този момент е ясно ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР