Путин е особено възмутен, че след като Русия и Турция

...
Путин е особено възмутен, че след като Русия и Турция
Коментари Харесай

Владимир Путин иска преразглеждане на зърнената сделка с Украйна

Путин е изключително засегнат, че откакто Русия и Турция „ са създали всичко ”, с цел да се изнася зърно от Украйна по море, то не отива към най-бедните страни, а се дава на Европейския съюз, оповестява „ Интерфакс ”.

Според съветския президент " единствено два кораба от общо 87 " са били предопределени за Световната продоволствена стратегия на Организация на обединените нации. „ Може би би трябвало да помислим по какъв начин да ограничим посоката на износа и търговията със зърно? Със сигурност ще се съветвам по този въпрос с президента на Турция господин Ердоган ”, съобщи Владимир Путин.

Негодуванието на съветския президент може би е подбудено от обстоятелството, че водещи експортьори на зърно от Русия губят пазарен дял, защото задграничните купувачи, застрахователи и спедитори заобикалят глобените съветски държавни компании, написа Bloomberg.

Това дава късмет на задгранични търговци като Louis Dreyfus Co (Нидерландия) да получат повече покупко-продажби, изкачвайки се от девета на четвърта позиция в топ-10 на експортьорите на зърно. Същевременно, две от...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР