Путин е луд, има двойник, умира от рак… И губи

...
Путин е луд, има двойник, умира от рак… И губи
Коментари Харесай

Путин е луд, има двойник, умира от рак… И губи войната. Но ето я „истинската “ истина!: Как западната пропаганда работи изцяло в полза на Путин

Путин е вманиачен, има двойник, умира от рак… И губи войната. Но ето я „ същинската “ истина!: Как западната агитация работи напълно в интерес на Путин, разкрива в собствен разбор журналистът Явор Дачков, оповестен в негов пост във Facebook.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Малко резюме: Путин щеше да бъде свален от прелом, очакванията бяха вперени в Пригожин, а си отиде Залужни. Западните медии споделяха, че Путин е болен от рак в финален етап и трябваше да почине преди година, само че се оказа, че от рак са заболели британският крал и американският министър на защитата – най-ожесточените против Русия страни. Путин беше в кома или починал, а минимум седем негови двойници покриваха кремълското джудже в изолираност. Дори когато на посетители му пристигна китайският президент за три дни, а онзиден един от седемте двойници даде изявление на Тъкър Карлсън, западната агитация продължава да върти плочата за двойниците и в това време подскача от смут. Защо подскачат от изявление с един двойник не е ясно.
Впрочем единствено анонсът за изявлението с Путин е гледан от 100 млн. души.
Според проверяващия шарлатанин Грозев и британското разузнаване Путин трябваше да падне след вътрешен прелом до края на април 2022 година От тогава до в този момент си отидоха повече от 15 министър председатели в Европа, а Путин се радва на 80% неподправена и същинска поддръжка на своя народ. Той провежда свободни избори през март, а Зеленски в Украйна ги анулира. Според западната агитация Путин е деспот, а Зеленски е знак на демокрацията. Да не не помни – Зеленски анулира изборите за президент под предлог, че в Украйна има война. Припомням, че от година и половина в Украйна се организира постоянно футболно състезание с пълностоен цикъл от мачове за купата. Зеленски не го анулира заради войната, само че изборите анулира.
Според западната агитация Путин е вманиачен и работи ирационално.
Повтарят това на фона на всичките му речи от 2007 година, които са извънредно рационални, до момента в който американският президент Байдън се здрависва с въздуха, пада по стълбите и споделя по какъв начин през вчерашния ден си е приказвал с немския президент Митеран, а след това и с Хелмут Кол. Но да се върнем на експертизата на Грозев, английското разузнаване и „ Ню Йорк таймс “. Според тях Русия трябваше да свърши ракетите в края на юни по-миналата година. Днес Борел признава намерено, че Европа няма муниции за Украйна и не може да ги създаде в идващите години.
А в последния месец Русия утрои ракетните си удари по военната инфраструктура на Украйна.
Не различен, а шефът на Европейската комисия Фон дер Лайен сподели пред европейския парламент, че Русия вади чипове от перални и миялни, с цел да ги инсталира на руските си остарели оръжия. И това малоумно изявление бе посрещнато с овации от хрантутниците против 15 000 евро на месец. В това време Русия пусна нова нуклеарна подводница от финален модел и прави украинското Противовъздушна отбрана на мими с ракетите си. Според Института за пазарна стопанска система, „ Файненшъл таймс “ и всички останали халтураджии по света и у нас Русия щеше да банкрутира в края на март 2022 година поради глобите. Днес МВФ, упоменатият „ Файненшъл таймс “ и прочие приказват за растежа на съветската стопанска система и рецесията в Европа. Най-вече в Германия, която затъва откакто ѝ стопираха съветския газ. А трябваше да е обратното…..
Докато Европейски Съюз умножаваше изцяло безсмислените наказания против Москва, Съединени американски щати започнаха да внасят рекордно количество съветски петрол и врътнаха кранчето за шистов газ на Европа.
Освобождението от съветския газ трябваше да ни даде благополучие, а се оказа противоположното. За похлупак в Съединени американски щати избухна мигрантска рецесия на границата с Тексас. И остро опълчване на 25 щата с администрацията на Байдън. Докато всички чакахме това да се случи с Путин и неговата разтърсена от глобите и изолацията власт. Като споделих изолираност се сетих, че Путин затъна необратимо в нея. Толкова необратимо, че през днешния ден стартира интензивно ходатайство за освобождението на израелските заложници от Хамас, пътьом ускори БРИКС, планува среща с Ердоган, президент на втората по величина войска в НАТО, прекара три дни със Си Цзинпин в Москва и се трансформира в същински воин на Африка след безплатното зърно, което Русия прати на континента. Пропускам още доста от тези натрапващи се и явни антиномии. Но и тези са задоволителни, с цел да се види цялостния парадокс на западната агитация. И още по-абсурдното ѝ твърдоглавие да ни държи в режим на тотална изолираност от действителността.
Всички, които подкрепяхме Русия и Путин в тези сложни времена, би трябвало да благодарим на западната агитация, тъй като тя свърши работата на съветската агитация. Работи напълно в интерес на Путин.
А ние останахме при обстоятелствата и не взехме една стотинка за това, което ни дава свободата да приказваме това, което мислим. Разбира се, главното изискване за последното е, че човек въпреки всичко може да мисли, с цел да има какво да показва свободно. При западната агитация нямаше даже и минимален белег на разсъдък. Позволявам си да го кажа в този момент. Защото доста скоро всички ще извърнат палачинката. И тогава напълно няма да има кой да си спомни какво е било.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Още четете в секция Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР