Пустинята в Дубай е била фон на редица фотосесии. Но

...
Пустинята в Дубай е била фон на редица фотосесии. Но
Коментари Харесай

Престъпно секси снимките на един модел

Пустинята в Дубай е била декор на редица фотосесии. Но следващата, на една канадска хубавица, за малко да приключи в ареста.

Дора Родригес е момиче на Playboy, финалистка на последния конкурс Мис Вселена и инфлуенсър с над 47 хиляди почитатели в Instagram. От няколко месеца тя живее в Дубай, тъкмо преди и там да бъде въведено изключително състояние поради COVID-19.

Едно от главните условия на локалните управляващи е носенето на маски на закрито и намерено, както и прецизното съблюдаване на обществена отдалеченост. Освен това, жителите на емирството не са имали право дa напущат домовете си без авансово позволение в границите на три седмици.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Leo Alderman - LSA Management (@leo.alderman) на Юни 7, 2020 в 6:15 PDT

Родригес обаче е решила, че няма да анулира плануваната за тъкмо този интервал фотосесия по долни дрехи в пустинята . След две седмици самоизолация в хотелската си стая, тя излиза по празните улици на града, които наподобяват като след " зомби апокалипсис ".

Playboy model risks arrest after breaking lockdown in Dubai for lingerie shoot

Playboy South Africa model Dora Rodriguez left isolation at her hotel in Dubai for a sexy photoshoot in the desert, and has called the pictures "incredible " pic.twitter.com/wCPr4R7QWK
— Byron Calloway (@ByronCalloway1) June 9, 2020
Заедно с екипа си тя се оправя към мястото на фотосите, само че скоро работата им е прекратена от органите на реда . Те единствено са чакали Дора да смъкна маската си и да застане пред фотоапарата, с цел да й създадат забележка и да наложат санкция, написа Daily Mail.
 Алесандра Амброзио и какво обича да похапва моделът
С какво се глези Алесандра Амброзио

Черешово време и за модела

Тя се уплашила от служителите на реда и си помислила, че ще я арестуват . За нейно благополучие, всичко се разминало без неприятни последици. Но след тази преживелица Рoдригес предпочeла да съблюдава прецизно напътствията на управляващите, тъй като идващия път не се знаело дали ще й се размине.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dora Rodriguez (@dorarodriguez.es) на Май 25, 2020 в 12:21 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР