Пуснаха видеа, в които е Денис Мустафа Камел Ал Газзи,

...
Пуснаха видеа, в които е Денис Мустафа Камел Ал Газзи,
Коментари Харесай

Появиха се шокиращи кадри с Денис, който закла Илиян

Пуснаха видеа, в които е Денис Мустафа Камел Ал Газзи, който е упрекнат, че в неделя намушка с нож 32-годишния Илиян Илиев-Чико в столичния кв. “Люлин “, демонстрира много жестоко държание.

Кадрите са публикувани от журналиста Ангел Домусчиев, който е непосредствен другар на жертвата Илиян. Заснети са през март 2021 година, оповестява " Флагман ".

„ Преди малко ми изпратиха този клип, имам и още един. Думите са непотребни. Това е положителното момче на баба, което си взима изпитите с петички и мъчно се ядосва. Зарята ли е проблем, дами и господа? “, написа Домусчиев.

Краткото видео демонстрира извънредно агресивното държание на Денис, който заплашва, че „ ще извади мачетето от джоба си “.

Припомняме, че килърът през вчерашния ден самичък се съобщи, откакто бе търсен близо два дни. Негови близки пробваха да го оправдаят, твърдяха, че бил извънредно балансиран човек, който не си изпускал нервите. Кадрите обаче демонстрират друго. Погледът на Денис е психопатичен, държанието му шокиращо.

Според очевидци в неделя вечерта, след късата заря, той е излязъл пред входа и споделил на Илиян и празнуващите му другари: „ Абе, вие знаете ли, че тук има деца? “. Те му дали отговор, че честват раждането на дете. След това Денис избухнал, извадил нож, който забил в гърлото на Илиян, който бил най-близо до него и по-късно избягал.

Денис-Мустафа Камел Ал Газзи е български жител, татко му е от Кувейт, само че самият той е роден и израснал в София.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР