Пуснаха от ареста жената, която изостави бебе в Петрич. Анна

...
Пуснаха от ареста жената, която изостави бебе в Петрич. Анна
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста жената, която изостави бебето си! Направила го от притеснение

 Пуснаха от ареста дамата, която изостави бебе в Петрич. Анна Азова към този момент си е у дома, а пред проверяващите е признала, че е майка на детето и че го е изоставила от терзание. Бащата на Анна Азова, Харизан изясни, че не е знаел, че щерка му е бременна. От медиите научил, че тя е родила и е изоставила бебето си.

" Научихме, че щерка ми е била родила и го е оставила в болничното заведение. Това е. Ако бяхме разбрали нещо, в никакъв случай нямаше да си оставим детето да иде в болница, или да го оставим някъде ", сподели пред камерата на Нова тв Харизан Азов.

" Казва, че е сбъркала. Не смеех да се обадя. Било я боязън - от какво я е боязън не знам и аз. Тя е омърлушена, няма предпочитание за нищо сега. Още не мога да го осъзная това нещо. Как е станало, по какъв начин, за какво е станало? Как може аз да се апелирам, да имам деца, внучета да имаме и да го оставим там? ", разяснява още той.

Харизан Азов добави, че той и фамилията му ще създадат всичко допустимо да върнат вкъщи изоставеното бебе. " Ако успеем, ще си го вземем. Ако би трябвало и с юрист и с всичко. Ще го вземем, в случай че ни го дадат, в случай че не сме изпуснали тази опция. Бяхме при обществените. Те споделиха, че има опция ", сподели Азов.

" Задължително ще работим в посока на това, какво е довело досега, в който бебенцето е било изоставено. Задължително ще се изследва техният наставнически потенциал, опциите, които те имат и дали биха представлявали някакъв риск ", съобщи Елеонора Сливкова, шеф на Агенция " Социално подкрепяне ".

Кой е бащата на бебето, към този момент не е ясно. От Районната прокуратурата в Петрич обявиха, че по делото не престават процесуално-следствените дейности, а против Анна Азова на този стадий, няма повдигнато обвиняване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР