Пуснаха Жана Бергендорф срещу 1000 лева гаранция. Певицата лежа в

...
Пуснаха Жана Бергендорф срещу 1000 лева гаранция. Певицата лежа в
Коментари Харесай

Пуснаха Жана Бергендорф срещу 1000 лева гаранция, поискала 6 лева от полицай за такси

Пуснаха Жана Бергендорф против 1000 лв. гаранция. Певицата лежа в ареста на 6-о районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи откакто потроши жилището на собствен другар. Оказва се, че Бергендорф имала едвам 4 лв. в себе си. Затова взела назаем от служител на реда още 6 лв., с цел да си викне такси.

Оказало се, че Жана нямала никакви приходи

Точно поради това й била поискана и толкоз ниска гаранция, настояват осведомени.

38-годишната звезда от X Factor е гостувала на собствен другар в блок на бул. „ Президент Линкълн ”. Изпила порядъчно количество уиски и към 3 часа сутринта се скарала с гаджето си, който също пристигнал в жилището. Двамата почнали да се замерят с чаши и чинии. Накрая даже атакували и мебелите от жилището. Домакинът подал сигнал на 112 и патрул на 6-о районно управление (на МВР) се отзовал за минути на адреса.

Жана траяла да буйства, ритала и псувала служителите на реда

Повдигнато й е обвиняване за осъществени непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието е съпроводено със опозиция против орган на властта. От Министерство на вътрешните работи не са я тествани за приложимост на субстанции, било то алкохол или опиати. Това не е първото нарушение на Бергендорф. През 2016 година тя бе съдена поради злополука и шофиране след приложимост на опиати. Година по-рано след обиск в жилището й бе открита марихуана. През 2021 година тя се похвали, че към този момент е „ чиста “ и е спряла да пуши трева.

Източник: Телеграф  
Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР