Пускат директни влакове между София и Русе с новодоставените германски

...
Пускат директни влакове между София и Русе с новодоставените германски
Коментари Харесай

Пускат директни влакове София - Русе с нови вагони

Пускат директни влакове сред София и Русе с новодоставените немски вагони.

Промяната ще бъде въведена от 1 октомври и има за цел да усъвършенства обслужването на клиентите, които пътуват сред столицата и дунавския град.

Композициите ще бъдат обслужвани с четири от новодоставените немски вагони и ще се движат със следното разписание:
Бързият трен № 4610 от София за Русе разпределителна ще потегля от Централна гара София в 14:35 ч. и ще идва в Русе в 22:03 ч.; Бързият трен № 4611 от Русе разпределителна за София Север ще отпътува от гара Русе разпределителна в 06:06 ч. и ще идва в гара София Север в 12:15 ч. Придвижването от София Север до Централна гара София ще бъде обезпечено посредством крайградски пътнически трен № 20264, който потегля в 12:32 ч.  Пускат новите вагони и с бързите влакове София - Варна
Пускат новите вагони и с бързите влакове София - Варна

От понеделник - 19 август

БДЖ показва, че придвижването на новите директни влакове по направлението София - Русе - София ще бъде подложено на обширен разбор в границите на месец , с цел да се откри действителната нужда и успеваемостта от стартирането на пряк трен по този маршрут.

Билети за пътешестване с трен могат да бъдат закупени от касите в гарите, в профилираните железопътни бюра и през системата за онлайн билетоиздаване, която е налична на електронен адрес:.

При закупуване на билети за отиване и връщане пътуващите могат да употребяват 20% понижение от постоянната цена на билета.
 До две години получаваме 20 електрически мотрисни влака
До две години получаваме 20 електрически мотрисни влака

Стойността на преносимия състав е 511,4 млн. лева
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР