Пускането на първите сгъваеми iPhone-и през 2026 или 2027 г.

...
Пускането на първите сгъваеми iPhone-и през 2026 или 2027 г.
Коментари Харесай

Гъвкавите дисплеи на Samsung се провалиха на тест за надеждност, проведен от Apple

Пускането на първите сгъваеми iPhone-и през 2026 или 2027 година се отсрочва
Според онлайн източници Apple е отсрочила създаването на iPhone с еластичен екран заради опасения, че такива панели не са задоволително издръжливи. В отчет на корейския портал Naver се споделя, че това решение е взето, откакто американската компания е провела редица опити със сгъваеми смарт телефони на други производители, в това число Samsung.

Според източника, експертите на Apple са разглобили и изследвали няколко модела смарт телефони с еластичен екран, в това число са тествали употребяваните в тях панели за устойчивост. Сгъваемите смарт телефони на Samsung са оборудвани с екрани лично произвеждане. Вероятно, в случай че Apple реши да създава сгъваеми iPhone-и, екраните за тях ще бъдат доставени от южнокорейската компания.

На този декор Apple реши да тества гъвкавите екрани на Samsung, с цел да реши до каква степен производителят е напреднал в тази посока. За задачата чиновниците на американската компания тестваха няколко модела сгъваеми смарт телефони Galaxy Z, които сега са налични за продажба. В резултат на това експертите на Apple стигнаха до разочароващото умозаключение, че все още гъвкавите екрани на Samsung не са задоволително издръжливи. Отбелязва се, че панелите не са издържали теста за прегъване и разгръщане за дълго време.

В отчета се твърди, че след тестването на гъвкавите екрани на Samsung Apple е решила, че към момента не е пристигнал моментът да пусне сгъваеми iPhone-и. В резултат на това създаването на сгъваемия iPhone е била спряна и не е известно по кое време тъкмо може да бъде обновена. По-рано се говореше, че първите сгъваеми iPhone-и ще се появят през 2026 или 2027 година Сега се оказва, че това ще се случи даже по-късно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР