Пуска софтуера LUMIX Tether for Streaming (Beta) с режим Live

...
Пуска софтуера LUMIX Tether for Streaming (Beta) с режим Live
Коментари Харесай

Panasonic улеснява стрийминга под Windows

Пуска софтуера „ LUMIX Tether for Streaming (Beta) ” с режим Live View

Нов програмен продукт на Panasonic улеснява поточното предаване онлайн
(илюстрация: Panasonic)

Panasonic разгласи достъпността на бета версия на софтуера „ LUMIX Tether for Streaming (Beta) ” за Windows, който извлечен от стандартния „ LUMIX Tether (Ver.1.7) ” и има спомагателни образни благоприятни условия за поточно предаване онлайн. Така компанията улеснява възходящия брой консуматори, които осъществят лични стрийминг излъчвания.

Тъй като „ LUMIX Tether ” бе основан в началото за обвързвано снимане, детайлите на графичния потребителски интерфейс (като зона на фокусиране, надзорен панел и др.) се изобразяват на компютърния екран дружно с живия облик от фотоапарата по време на USB тетъринг връзка. Тези графични детайли обаче съставляват спънка, когато софтуерът се употребява за поточно предаване онлайн.

В отговор на настояванията на потребителите за разрешаване на този проблем, в софтуера „ LUMIX Tether for Streaming (Beta) ” е прибавен режим Live View. Той дава опция за проявление единствено на облик от фотоапарата, което улеснява потреблението му от съответния програмен продукт за поточно предаване. Потребителите могат да изберат дали да покажат или скрият графичните детайли по време на USB тетъринг връзка, съгласно задачите си.

„ LUMIX Tether for Streaming (Beta) ” се предлага като предварителна версия, която към момента е в развой на разработка. Съвместим е с камери DC-GH5, DC-G9, DC-GH5S, DC-S1, DC-S1R и DC-S1H. За този програмен продукт Panasonic не обезпечава гаранция и потребителска поддръжка.

Даунлоуд: LUMIX Tether for Streaming (Beta)
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР