Пуска се движението при детелината на , заявиха от Агенция

...
Пуска се движението при детелината на , заявиха от Агенция
Коментари Харесай

АПИ: Пуска се движението при детелината на бул. „България“, въпреки Столична община

Пуска се придвижването при детелината на, обявиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “. Това става, макар, че от не е изпълнено условието за рамка за височина на камионите, удобството на жителите е най-важно.

АПИ обръща внимание, че на детелината липсват ограничители срещу конфликт в зоната на опорите на мостовото оборудване, както и на рамка, която да лимитира прекосяването на моторни транспортни средства с висок габарит. Мерките са предписани в поръчания от самата Столична община на Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) план за краткотрайно подсилване на оборудването.

АПИ е подготвена да спомага на Столична община с експертно мнение за възстановяване сигурността около оборудването. АПИ чака в границите на идната седмица Следствен отдел към окръжна прокуратура да осъществя тези защитни ограничения към оборудването , и да изпрати покана за комисия, с която АПИ, Следствен отдел към окръжна прокуратура и Столична дирекция на вътрешните работи да одобряват времената организация на придвижването, с което да се узакони отварянето на пътя под моста . С тези дейности ще се реши казуса и ще се улесни трафикът и пътуването на столичани.

Бум на креватни дървеници в огромните градове у нас

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР