Пушенето на марихуана и секс сцените в новия клип на

...
Пушенето на марихуана и секс сцените в новия клип на
Коментари Харесай

Орхан Мурад: Свирката На Сузанита Е Менте!

Пушенето на марихуана и секс сцените в новия клип на Сузанита са менте, твърди баща ѝ Орхан Мурад пред „ Телеграф “. Той е безапелационен, че декларацията, която изисква Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД), е безсмислена, защото съпровожда щерка си на всички места и явно е осведомен с дейностите ѝ.

„ Въобще не желая да разясня. Нека всеки, който счита, че би трябвало да се вземат някакви ограничения, да работи. Няма потребност да приказваме две години подред едно и също. Агенцията, в случай че има въпроси, да ги зададе към мен. Да заповядат, очаквам ги с отворени прегръдки “, съобщи артистът.

Очевидно той и брачната половинка му Шенай са участвали на фотосите за видеото към песента и най-вероятно са гледали по какъв начин щерка им имитира фелацио и клати дупе на сантиметри от по-възрастния ѝ сътрудник Ангел. Това, съпроводено с пушене на марихуана и междинните пръсти, които сочи, се приема като извънредно непрофесионално и от страна на нейните сътрудници.

„ Няма срещу чупките в кръста, само че да се правиш, че лапаш на някого… Стига, не това е методът. Въпреки че гнусният шоубизнес диктува разпоредбите “, споделя Крум, който в предишното си е партнирал с русокоската. „ Няма развиване по случая. В момента вършим инспекция, сезираме Съвет за електронни медии във връзка с видеото. Това, което желаеме да установим, е дали родителите фактически са дали позволение в писмен тип за фрагментите. Декларацията е наложителна, когато лицето е малолетно. Колегите работят по сигнала – това са секс сцените и пушенето на марихуана.

Те са най-фрапиращи. Изпълнителката се пробва да популяризира нещо безусловно неразрешено и освен. Съвет за електронни медии могат да изискат от продуцентите прекъсване на излъчването на видеото по съответните малките екрани “, разяснява от ДАЗД. От там допълват, че казусът „ Сузанита “ е задминал абсурда, който се развихри след промотирането на първия видеоклип на Гери-Никол. Последователите на русокоската са уверени, че клипът ѝ ще бъде свален до броени дни поради скандалните подиуми, от които Сузанита черпи популярност.

ЕКСКЛУЗИВНО! АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО ПОГВА СУЗАНИТА

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР