Пушенето е един от най-вредните навици. Добре е, ако успеете

...
Пушенето е един от най-вредните навици. Добре е, ако успеете
Коментари Харесай

Забравете за кашлицата: Ето как да почистите дробовете си след пушене само за три дни

Пушенето е един от най-вредните привички. Добре е, в случай че съумеете да се отървете от това прелъщение и да запазите здравето си, написа zdrave.to.

Но какво да кажем за тези, които са добре осведомени с заплахите от тютюнопушенето, само че не могат да се откажат? Не забравяйте, че в случай че дробовете ви имаха думата, те в никакъв случай нямаше да изберат цигара.

Замърсените бели дробове могат да причинят съществено заболяване, тъй че те би трябвало от време на време да се почистват от отрови. Това е добра процедура за всички пушачи и тези смели хора, решили да спрат този недостатък. В името на здравето си би трябвало да опитате!

Как да почистите дейно дробовете си

Два дни преди началото на процеса на пречистване на белите дробове извадете от менюто си всички млечни артикули. Тези артикули съдържат и отрови, подадени в организма, дано тялото първо да се отърве от тях.

Вечер преди първия ден на пречистване пийте билков чай ​​- това е доста потребно за червата.

И трите дни, през които дробовете ще бъдат изчистени, следвайте тези указания:

Пийте сок, изцеден от два лимона, разводнен в 300 мл вода преди закуска. Киселият сок е доста потребен - богат е на антиоксиданти, които добре почистват белите дробове.

Между закуската и обяда изпийте 400 мл сок от моркови. Освен това той е доста вкусно! Полезното свойство на сока от моркови е алкализацията на кръвта.

По време на обяда изпийте напитка по ваш избор: компот от сушени плодове, кисело мляко с цели сушени кайсии или сини сливи. Тези артикули съдържат калий, който като по знамение ще тонизира цялото тяло.

Преди лягане е идеално да изпиете 400 мл сок от алена боровинка или сок от замразени плодове. Подходящ е и сокът от нар. Това ще помогне за битка с бактериите, които предизвикват инфекции в белите ви дробове.

Вземете топла вана всеки ден, 20 минути ще са задоволителни за унищожаване на токсините. Полезно е да отидете в сауна, като резултатът от изпотяването е още по-добър.

Последната стъпка е вдишването. По демодиран метод дръжте главата си увита в забрадка над парещ разтвор на вода и 10-15 капки евкалипт.

Тези 8 стъпки ще ви пренесат в един напълно нов свят на елементарно дишане. Колкото повече О2 получавате, толкоз по-добре работи мозъкът ви. Следователно има огромна възможност след пречистване на белите дробове да ви стане по-леко в душата и да мислите по-ясно.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР