Пулсът и сърцето следват определен ритъм, телесната температура е константа,

...
Пулсът и сърцето следват определен ритъм, телесната температура е константа,
Коментари Харесай

Вкаменената агресия: Камъни в жлъчката

 zl Пулсът и сърцето следват избран темп, телесната температура е константа, жлезите създават хормони, образуват се антигени. Всички тези функционалности не могат да се обяснят единствено с съществуването на материята, те зависят от съответната информация, чийто източник е  съзнанието.

Ако физическите функционалности вярно си взаимодействат една с друга, поражда вид, който се  възприема като съразмерен. Това именно  назоваваме Здраве. Ако една от функционалностите е нарушена, хармонията в по-голяма или по-малка степен се разклаща, и ние приказваме за Болест.

Болест – това е  неналичието на естетика, проблеми в открит преди този момент баланс. От различен ъгъл – болестта е в действителност опит да се възвърне този баланс.

Разрушаването на хармонията се случва в   съзнанието на ниво  информация и по-късно се демонстрира в тялото. Значи –  тялото представлява  равнище на всички процеси и промени в съзнанието.

„ Жлъчен човек “ – значение на заболяването

 zl1

 1  2  3  4  5  6

(Трябва да се разбере ясно, че ние използваме думата експанзия не е в отрицателен смисъл: тя е нужна на индивида, не по-малко от жлъчката или зъбите!)

 zl2 Ето за какво няма нищо чудно във обстоятелството, че камъните   в жлъчния мехур имат  омъжените дами, обременени от  фамилиите си. Тези дами възприемат фамилията си като конструкция, която пречи на техния поток от сила и експанзия, в сходство с избран закон. Те  се отнасят към фамилния живот като към менгеме, от което не се осмеляват да се освободят – и силата им се трансформира в камък.

При жлъчни колики пациентът е заставен да направи нещо, което преди този момент не е имал смелостта да прави: той прави доста придвижвания, крещи, превивайки се от болежка, тъй че потисканата сила да потече още веднъж.

Това заболяване в действителност ни принуждава да бъдем почтени!

esotericblog

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

Още по тематиката:

Психическа експанзия: Как да не позволявате да ви притискат в ъгъла

 

Как смятате – постоянно ли ви оказват душевен напън? Ако сте спокоен и убеден човек, тогава ще отговорите, че с такова нещо не се сблъсквате. Грешите! Интервенциите могат да бъдат…

Цялата публикация

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР