Пулеви отвърнаха на нападките на Дженифър Суши със скандално видео

...
Пулеви отвърнаха на нападките на Дженифър Суши със скандално видео
Коментари Харесай

След целувката с ​Джени​: Пулеви отвърнаха на нападките ​със скандално видео

Пулеви отвърнаха на нападките на Дженифър Суши със скандално видео в обществените мрежи. Това се случи ден откакто репортерката и нейният юрист желаеха Кубрат да бъде глобен съществено поради целувката след края на мача му с Богдан Дину.

В формалната си страница във Facebook Пулеви качиха видео от празненството след края на церемония вечерта, на което Джени Суши танцува в скута на мъж от компанията на Кубрат. Припомняме, че по време на срещата си с медиите американската кореспондентка призна, че е участвала на празненството, само че единствено за да интервюира и други боксьори.

В различен от профилите си Тервел показа и фотография от въпросната вечер със следното изложение:

" Ако една жена е полово пресирана, насилена или застрашена по някакъв метод от някой в компанията, евентуално не би останала цяла нощ до 6:00 сутринта. Не би стояла в скута на другите мъже на въпросната компания. "

Видеото и фотографията бързо набраха известност в обществените мрежи, а десетки показаха поддръжката си към Кубрат посредством хаштаг: целуни и мен.

Вижте тази обява в Instagram.
Ако една жена е полово пресирана, насилена или застрашена по някакъв метод, от някой в компанията, евентуално не би останала цяла нощ до 6:00 сутринта. Не би стояла в скута на другите мъже на въпросната компания. #cnn #nypost #tmz #kissmetoo #jennysushe #ktla

Публикация, споделена от Tervel Pulev (@tervelpulev) на Мар 29, 2019 в 1:04 PDT
 © БГНЕС
Същевременно стана ясно, че с изключение на отнемането на лиценза от Щатската атлетическа комисия на Калифорния, Джени Суши и юристът ѝ Глория Олред желаят Кубрат да бъде съществено глобен и от Световната боксова асоциация. Още през вчерашния ден от екипа на Кобрата обявиха, че разполагат с задоволително доказателства, оборващи обвиняването. Предстои чуване на двете страни на 14 май пред калифорнийската спортна комисия.

 Временно лишиха лиценза на Кубрат Пулев в Калифорния Временно лишиха лиценза на Кубрат Пулев в Калифорния
Щатската спортна комисия в Калифорния приключи лиценза на Кубрат Пулев поради скандалната целувка след края на мача с репортерката Джени Суши.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР