Пулев Инвест Груп направи първа копка на жилищната сграда Сердика,

...
Пулев Инвест Груп направи първа копка на жилищната сграда Сердика,
Коментари Харесай

Сграда Сердика от „Пулев Инвест Груп – комфорт, доверие и визия за бъдещето

„ Пулев Инвест Груп " направи първа копка на жилищната постройка „ Сердика ", а екип на БГНЕС участва на тържествената гала и беседва със съдружниците Тервел Пулев и Васил Михайлов, и с комерсиалния шеф на компанията Петър Сотиров.


„ Вече натрупахме прочут опит в строителния бизнес, само че човек се учи до момента в който е жив. Не мога да кажа, че съм доста убеден във всяко едно нещо, само че не мога да кажа и че нямам опит. Вървя напред и концепцията е да станем по–добри ". Това съобщи в изявление за БГНЕС боксьорът, а от две години и съучастник в „ Пулев Инвест Груп " - Тервел Пулев.

„ И на кръга се усещам задоволително удобно, когато съм добре квалифициран, също по този начин и на строителната площадка, когато нещата са добре готови, когато са подбрани качествени материали, и когато се съблюдават периодите, също се усещам доста добре ", сподели още той и показа, че с течение на събитията самият той е навлязъл все по- във вътрешността в строителния бизнес и в естеството на нещата. „ В моя живот непрекъснато изучавам уроци, това е един развой, който върви към този момент две години. За мен постоянството е линия на характера, постоянно да върша нещо, да работя, да се стремя към нови хоризонти, цели, и това бе една от тях ", сподели още Тервел Пулев. Той изясни, че с новата постройка „ Сердика " качеството на строителството се резервира, както и ще има доста реформаторски разновидности. „ Много постоянно прехвърляме клиенти от едната постройка към друга, когато се изчерпат свободните жилища от даден вид, и по този начин даже преди да сме създали първата копка, хората капарират и купуват ", посочи Пулев.


Освен тези две инициативи Тервел Пулев неотдавна получи и научно звание " лекар ", откакто отбрани своята дисертация в Националната спортна академия. Занапред счита да стартира да написа публикации. „ Това ще ми помогне за работата в университета, а когато има нещо уместно, ще се отворят и проектите за кръга, които ще се търсят към този момент от септември месец ", сподели още той.

Инвеститорът дефинира поддръжката от околните и фамилията си като съществена причина за своя триумф. „ Когато потегли да върша нещо, жена ми ме вижда в профил и ми дава препоръки, това ме кара да се замисля. Когато стартирах активността си в „ Пулев Инвест Груп ", брачната половинка ми беше доста любопитна за моето ново амплоа и ми оказа една голяма поддръжка ", добави още Тервел Пулев.


Адвокатът Васил Михайлов, също съучастник в „ Пулев Инвест Груп ", съобщи за БГНЕС, че триумфът се гради последователно. „ Важна част обаче е екипът. Ние сме обединен екип от инженери, юристи, а когато всичко е планувано, триумфът се гради елементарно ", посочи още Васил Михайлов, след което изясни, че попрището за него не е заменено. „ Аз съм юрист по специалност, практикувам недвижими парцели, главната ми специализация е подготовката на документи за строителство, тъй че целият ми професионален път е обвързван с недвижими парцели ", разясни съдружникът в строителната компания. Той дефинира доверието и високото качество на добра цена като основа за триумфа на всички продадени здания досега. „ Използваме най–високо качество материали, осъществяването е доста професионално, това впечатлява клиентите и те водят при нас своите родственици. Това е доста показателно за нас ", разяснява Васил Михайлов, след което акцентира, че жилищната града „ Сердика " е най–големият план за компанията.

Петър Сотиров, комерсиалният шеф на „ Пулев Инвест Груп ", разясни, че постройка „ Сердика " е ситуирана в най–перспективния може би регион на София – Малинова котловина. „ Намира се в непосредствена непосредственост до НСА, а детската градина е зад нас, с цел да може да способства за нужния комфорт ", сподели комерсиалният шеф, след което посочи, че постройката се отличава с нова и съвременна визия. „ Сградата се състои от три секции, имаме подобаващи двустранни жилища за инвестиция, обособена секция, която открива прелестна гледка към София, и друга секция гледаща към Витоша ".


За приятната атмосфера на събитието се погрижи и актрисата и певица Милица Гладнишка, която съобщи за БГНЕС, че се усеща отлично, и както се вижда -целият градеж има попътен вятър. „ Видях проекта на постройката, доста ми харесва, че ще има парк пред нея, тъй като е доста значимо в тези дни да има място за отмора, да има зеленина, и защото ще има деца, наоколо има и детска градина, тъй че коства ми се доста добър план ", сподели още Милица Гладнишка. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР