Пулев: Фюри е добре подготвен, но аз ще го победяКубрат

...
Пулев: Фюри е добре подготвен, но аз ще го победяКубрат
Коментари Харесай

Пулев: Фюри е добре подготвен, но аз ще го победя

Пулев: Фюри е добре квалифициран, само че аз ще го победя
Кубрат Пулев, брат му Тервел и противникът на Кобрата в събота Хюи Фюри организираха открита подготовка в мол,,Сердика “. Пръв на кръга дружно с Михаил Таков излезе Тервел Пулев, който в събота ще се бори за европейската купа в тежка категория против италианеца Леонардо Бруцезе.

,,Искам да ви благодаря, че сте пристигнали тук “, стартира Тервел.,,Ще се веселя, в случай че дойдете и на самата борба в събота. Хюи Фюри е подготвен, не е пристигнал тук, с цел да си пие кафето. Ние обаче сме проведени и ще покажем, че сме подготвени да победим “, приключи решително по-младият от братята Пулеви.

След това излезе и британецът Хюи Фюри дружно с татко си Питър. 24-годишният боксьор има 1 загуба на професионалния кръг от 22 мача.,,Искам да благодаря за топлото посрещане в България. Заповядайте в събота на това представление, което следва. Благодаря “, моли той почитателите в мола и поздрави страната за гостоприемството.

Последен се появи и Кубрат Пулев, който излезе на кръга със своя треньор Ули Вегнер.,,Това е напълно лека презентация, няма да ви отегчаваме с цяла открита подготовка. Противникът е доста добре квалифициран, само че аз би трябвало да победя, с цел да оправдая вашите упования. Радвам се, когато се удрям за България. Обичам ви “, обърна се Кобрата към публиката.

,,Ще бъде сложен мач, квалифициран съм крепко и считам, че ще победя. Ще бъде огромно представление, играя пред родна аудитория, което е най-сериозното предизвикателство, само че съм подготвен. Нямам самообладание срещата да стартира “, не скри ентусиазма си българинът.

Двубоят сред Кубрат Пулев и Хюи Фюри е в събота вечер в зала,,Арена Армеец “. Победителят ще стане и главен кандидат за купата на IBF, която сега се държи от британеца Антъни Джошуа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР