Пукот на мощни бомбички и пиратки не дава и миг

...
Пукот на мощни бомбички и пиратки не дава и миг
Коментари Харесай

Пловдивчани пропищяха: Бомбардират ни като за световно, подс...

Пукот на мощни бомбички и пиратки не дава и момент покой на пловдивчани. Бомбардирането е денонощно, а до Нова година има още време, жалват се читатели на " Марица ".

Най-потърпевши са хората от кварталите " Кючук Париж ", " Прослав " и " Смирненски ". Там пукотевицата почнала още на Бъдни вечер. Тийнейджъри са се заредили с пиротехника и хвърлят бомбички слепешката.

" Вече не се устоя. Възрастна жена съм. Подскачам в леглото на всеки гръм. То няма заран, то няма вечер. Щом в този момент гърмят толкоз, въобразявам си на Нова година каква война ще е ", споделя 75-годишната Соня, която живее в Кючука.

" Бомбардират като за международно. И то дребни деца. Не знам по какъв начин са се сдобили с бомбички, само че е доста рисково. Хвърлят по коли, по къщи, по хора, по животни. Много рискова игра, която може да свърши зле ", счита 40-годишният Георги от " Прослав ".

Пукотевицата в " Смирненски " също е непоносима. 53-годишната Славка се опасява да отиде даже до магазина, с цел да не хвърлят бомбичка до нея. " Това е безумство. Против съм да се гърми даже на Нова година, но хайде, тогава е разбираемо. Но седмици преди празника да се трещи целодневно... ", разяснява яростно тя.

Състезанието по стрелба в кварталите продължава. Репортер на " Марица " стана очевидец на война с бомбички. Група деца мятаха пиратки директно до постройката на Комплексния онкологичен център измежду бял ден.
Свързани вести Очите на четири на Нова година: Самоделните бомбички и фойерверки - смъртоносни
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР