Пухкавият синоптик от Би Ти Ви – Борислав Лазаров, е

...
Пухкавият синоптик от Би Ти Ви – Борислав Лазаров, е
Коментари Харесай

Пухкавият Боби Лазаров се стопи, смъкна 15 кила за 6 месеца

Пухкавият синоптик от Би Ти Ви – Борислав Лазаров, е тръгнал по стъпките на Руслан Мъйнов в отслабването. Напоследък Боби е очевидно втален, а двойната му брадичка съвсем е изчезнала. Ако продължава по този начин, скоро ще може да се поздрави с реализиране на идеалното тегло.

Когато през лятото на предходната година Лазаров бе показан в Би Ти Ви като новият човек в прогнозата за времето, едрата му външност стана мотив за всевъзможни смешки, а постоянно – и на откровени насмешки. Конкурентите постоянно го взимаха на майтап с думите, че щом застане пред камерата, скрива картата на България. И имаха съображение за това – Боби бе на крачка да бие Любо Нейков по живо тегло, а фигурата на стройната му колежка Натали Трифонова можеше да се нанесе най-малко три пъти върху неговия величествен профил. Говори се, че поради клюките шефовете на Боби почнали да му загатват, че няма да е зле да влезе във форма, в случай че желае да остане на работа. Иначе симпатичният синоптик не давал тип да се тормози от всичко това. Вътрешно обаче това му създавало голям дискомфорт. Няколко месеца той се опитвал да се успокоява с концепцията, че всяко знамение е за три дни и скоро проблемите му ще се решат от единствено себе си. Накрая обаче решил да се вземе в ръце и да мине на диета.

За момента Боби не е разкрил обществено тайните на своето меню. Но от пръв взор се вижда разликата във фигурата му в този момент и предишното лято, когато бе показан като новото лице на прогнозата за времето по Би Ти Ви. Бузите на водещия са очевидно хлътнали, коремът му се е прибрал, а двойната брадичка съвсем се е стопила. Не е ясно дали резултатът се дължи само на смяна в храненето, или и на засилена физическа интензивност. Каквото и да прави обаче, в случай че продължава в същия дух, Лазаров скоро ще се лиши от всичките си непотребни килограми, а с тях – и от своите комплекси за непълноценност, подбудени от безконечните смешки с тежестта му, написа `Уикенд ".

В Би Ти Ви се приказва, че водещият спазвал същия режим на хранене като на артиста Руслан Мъйнов. Преди няколко години комикът съумя да се стопи с цели 25 кг със „ Зоната ” – система, която разрешава да се яде от всичко, само че в строго избрани съотношения сред протеините, мазнините и въглехидратите в храната. По същия метод преди време съумяха да се вталят Владо Пенев и Марта Вачкова. Последната обаче след една година старания се отхвърли от „ Зоната ” и още веднъж стартира да пълнее. Боби най-малко към този момент се кълнял, че няма да си разреши да се отпусне на масата, до момента в който не смъкна всички непотребни мазнини, които от години го тормозят.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР