Пуерториканец на 112 години и 326 дни бе обявен за

...
Пуерториканец на 112 години и 326 дни бе обявен за
Коментари Харесай

112-годишен пуерториканец е най-върастният мъж на планетата

Пуерториканец на 112 години и 326 дни бе разгласен за най-възрастния мъж на планетата. Емилио Флорес Маркес е вписан в Книгата за върховете на и е получил документ за достижението, предава.

Роден е на 8 август 1908 година в Каролина, Пуерто Рико. Той е второто от общо 11 деца в фамилията. " Баща ми ме отгледа с обич и ме научи да обичам всеки. Той постоянно споделяше на мен, на братята и сестрите ми да вършим положителни неща и да споделяме всичко с другите ", споделя Маркес, прочут измежду приятелите си като " Дон Мило ". Най-възрастният мъж на планетата е бил женен за Андреа Перес де Флорес в продължение на 75 години. Съпругата му е умряла през 2010 година Двамата имат четири деца, като две от тях са покойници.
 На 113-годишна възраст умря най-възрастният гражданин на Англия На 113-годишна възраст умря най-възрастният гражданин на Англия
Най-възрастният гражданин във Англия – Олив Евелин Боар, умря на 113-годишна възраст, оповестява в. „ Метро ”, цити...

Предишният връх за най-възрастен мъж на планетата държеше румънецът Думитру Команеску, който беше на 111 години и 219 дни. Той умря в края на юни м.г., месец откакто беше публично разгласен за рекордьор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР